...

bytte tröja och dansar just nu med mimmi i mitt rum, drar snart vidare till sofie wööö

day 12 - what you wore to a party

den sista och det kan ju inte passa bättre! jag är nästan klar. lite mer smink, typ röda läppar och sen är jag klar, lösögonfransarna är på och det ser asbra ut! tack mimmi för hjälpen!
Bilder kommer väl upp imorgon
ha det så bra och gott nytt år!!1





till och med glittriga strumpor! såg nu att jag såg rätt stor ut men äh, ska väl fixa klart mig nu




fix inför nyår

idag är det nyår och jag är typ den enda som inte är så inne i det, att fixa till sig super mycket, bestämma kläder osv, räcker med mina lösögonfransar som jag inte fattar att jag köpte, kommer se ut som en slampa typ haha, får väl se hur det här går.

Men tänkte göra en lista som jag har gjort på datan två år i rad nu men kan lägga ut lite vad jag har gjort under året.

* Varit lagvärdinna i hockey med emma
* blekt håret från rött till blondt
* blev rosahårig
* pierca mig 2 gånger
* dansat på risbroshowen
* sökt gymnasium
* dansat affrodans inför hela skolan
* sommarjobbat hela sommaren
* åkt till österrike med släkten
* åkt till spanien med sofie
* klippt av mig allt mitt hår
* börjat i avesta på omvårdnad
* spenderat ungefär 10 timmar på en buss i veckan ( och kommer fortsätta i två år till)
* spelat sm i umeå
* 12 bästa laget i sverige
* varit på dansgala
* skrattat extremt mycket
* gråtit extremt mycket

osvov


day 11 - what you wore today



Som att jag bara ska vara hemma idag och plugga så orkar jag inte fixa mig så jag går runt i den här, alldeles för stor men dock så skön, om jag mot förmodan sticker ut ikväll så lägger jag upp bild då!

tadaa


dom här fina ska jag försöka få på mig imorgon, fattar inte hur jag ska lyckas men gör väl det på något vis.

paranoid pussy

lovade några fina vänner att lägga upp bild på lösögonfransarna jag ska ha på nyår, aja får gör det imorgon. måste komma ihåg det.

Idag har jag iaf varit med mina fina tjejer emma och cornélia plus deras killar och pontus. Gått runt halva fagersta skrattat och ja bara myst. Fina människor det där.

Sen släpade jag mig hem, slängde i mig mat och stack till jakob med sofie och kika film med mimmi, jakob, sofie, jonte och emanuel. rätt kul faktiskt. Jonte vilken pussy haha.

nu ska jag lägga mig och föröska få bort skräckfilmen ur hjärnan, så sjukt paranoid så just nu tror jag helt seriöst att det står någon bakom, awesome


haha söt

varsågod







ja jag tänkte att ni ville ha lite nya bilder på mig så varsågod!
haha, nej men ska iaf kolla på när emma, cornélia, ylle, kevin och pontus bowlar, skulle varit med men min rygg tycker inte det så då får jag kolla på hahah, sen blir det att umgås med de fina flickorna!♥

day 10 - ten things nobody knows about you



1, jag gillar inte mackor, smör eller bullar, lussebullar går dock

2, jag är demivegitarian

3, jag är nöjd med min kropp och mitt utseende

4, jag gillar inte snö eller något som hör till

5,  jag älskar att vara ute och gå för mig själv eller sitta på tågbron

6, jag har bytt hårfärg nästan 11 gånger om inte mer

7, jag älskar zebror

8, jag bryr mig sällan om vad folk säger eller tycker om mig

9, jag mår illa varje morgon när jag vaknar och varje kväll när jag ska lägga mig

10, jag är 159 cm och kommer aldrig bli längre


okey det här visste typ alla om mig redan men jag hade inget annat att berätta. kommer säkert på något annat sen men äh.

mitt nya linne!


sticker med mimmi och shoppar!

day 09- a memory

Ett minne somjag precis har gått och tänkt på är när jag och sofie anmälde oss till att vara fotbollsledare för barn som sommarjobb. Vi var typ as pepp i början och valde den minsta gruppen som var 7-8 år och tänkte det här blir lätt.
F no att det blev, haha fyfan vad vi kämpade, blev arga och hade lust att gå hem. Ungarna vägra lyssa, bråkade med varandra, sköt iväg varandras bollar, ville hem eller ritade istället. Det var ingen som ville spela fotboll.

Vi kände oss rätt dåliga haha eller jag kände mig dålig, vi fick nästan ett helt lag att gå och rita. Jag blev även kallad fröken och ja det var ju annorlunda haha.

nej men det där var en upplevelse och vi båda vet nog att vi inte ska ta det jobbet igen eller jobba med små barn haha, men vi hade ju kul i vissa stunder. Eller vad säger du totto´? ;)


23.42

I´m not telling you to smile, but don´t be down

det bästa jag har hört på länge

awesome


hår i näsan

ligger just nu i mimmis säng, som vanligt.. förutom att hon inte är här utan nere och jag har en söt men dock så irriterande katt i ansiktet, snacka om hår i näsan..
idag skulle jag ner och kolla kläder på stan wöö men allt var stängt så det sög ju så det var bara att gå hem i stormen igen,
om någon har missat det så är det storm ute.
nu ska jag fortsätta vänte heheh

day 08 - your favorite dress

jag är en person som sällan använder klänning men har dock några stycken, som en spetsklänning som jag har haft på mig en gång och aldrig mer. Men jag kan inte säga vilken som är min favorit för jag alla jag har är jag typ tokiga i. Men har en som jag gillar super mycket men kan inte använda så mycket, Jag gjorde den själv till avslutningen i 9:an. Är så jävla stolt över mig själv men den är för fin för att använda under vardagen.

Men bara för att jag har gjort den själv så blir det min favorit. Annars är det skjortor och slitna jeans!!


Min egengjorda klänning, den har små svarta rosetter på sig men dom syns dock inte..

don´t just clean it woman, scrub it!

ja som det står i rubriken står det på body scruben jag fick i julklapp, av någon anledning tycker jag att det låter kul.

Jag känner mig fortfarande överkörd och sliten men stack ut med totto ett tag, blev inpuls bio på köpet. Stig-Helmer filmen. den  var awesome och värd att se!!
vi hade för kul under filmen och skratta konstant, stackars gubbe och gumma som satt framför oss. måste varit irriterande.

Men nu har jag iaf tagit av mig alla thigta kläder och irriterande bh och hoppat in i en jätte sparkdress. Alltså en onepiece, den är för stor och jag får inga ben i den men jag gillar den. Ska nog borsta tänderna och hitta på något, Leka med tåg kanske. att ha en big boy verkar kul haha.  (ni måste se filmen och ha samma torra humor som mig för att fatta)


älskar bilden och saknar "storebror"

day 07 - the boy of your dreams

Jag är bara 16 och knappt varit ihop med en kille. så pojken som är min drömkille och helt perfekt finns inte just nu vad jag vet. Jag har hela livet framför mig att hitta den "rätta"

Dock tror jag inte att det finns något som heter perfekt, man hittar en kille man tycker om och det blir den "perfekta" just då. Beror väl på hur länge det håller.

Men när man hittar den killen som gör en glad, pirr i magen och allt det där så har man nog hittat rätt. Sen hur det går vet man aldrig..

..

Jag mår inge bra, känns som ett tåg kört över mig men kvällen var awesome så ska väl inte klaga.. Ska byta om till något mysigare och sen vara med totto! Tror jag börjar bli sjuk, blek sliten illamående och skiten awesome!


day 06 - ten things you like



1, att vara så barnsligt kär så man inte kan sluta le
2, skratta tills man inte får luft
3, min absolut knäppa familj
4, ligga på golvet/sängen och prata om allt som går att prata om
5, dr martens
6, tänka logiskt konstant så folk irriterar sig på mig
7,  träna tills man känner att man kommer spy om man tar ett steg till
8, mat
9, ligga  i soffan och se ut som en potatis
10, göra saker inpuls som folk aldrig trodde jag skulle göra

lycklig tjej!

Helt awesome dag med släkt, god mat och fina grejer. Kanske fick för mycket men ändå hihi!
Marsipangris, kläder, dr m, zebra saker och massa annat och det är awesome, är så tacksam över allt och älskar min familj ♥
Fick även en sån där superduper push bh, haha sjukaste jag har sett, såg ut som en bimbo och ja hade bokstavligt talat brösten under hakan, så får lämna tillbaka den haha.











ha en trevlig jul! ska ner och mysa nu

god jul

God Jul alla fina! bilder kommer ut sen!


day 05 - your friends

Jag har världens bästa vänner helt klart! Dom finns alltid där och så jävla lätt att prata, va och skratta med dom. De är guld värda och jag skulle dö om dom försvann!













sen har jag även robin, simon och vännerna i klassen!!
LÖÖV U

jul stress!

Oj har inte ens tid med det här men gör det iaf. Jag har stressat runt hela dagen från att jag vakna. Tre fick jag sätta mig ner för första gången. Jag sprang ner till min praktik och leta runt efter avdelningen jag skulle vara på och hitta typ ingenstans. Sprang ner till robin och sov och vart sur för att han var tvungen att vakan. men han fick en julklapp och belv glad. sprang hem mötte pappa sprang ner på stan och utförde ett ärende till en familjemedlem vet ej om den läser bloggen.

sprang hem och åt sen vidare till farmor och farfar och nu sitter jag här, ska städa, duscha, hjälpa till med granen, fixa köttbullar och skika. Usch... men det måste göras!

Ha det gött pusss

day 04 - a kiss

hmm en kyss.. Jag kommer ihåg min första kyss haha. Jag gick i 5:an och hade varit med min pojkvän i ett år då men vi hade inte vågat kyssa varandra. Men så satt vi där en dag på hans säng och bara satt tills jag tog till mig och kysste honom. Det var inte den bästa utan det var stelt och obekvämt.

När den kyssen var klar tog jag mina saker och sa att jag var tvungen att gå hem haha. Stackarn måste varit i chock.

Men kyssen jag fick för en vecka sen var inte så dum den heller

sommar


Ta mig tillbaka! jag vill ha sommar, ha min klänning, jag vill vara brun, ha mitt långa hår.
hade en awesome kväll med världens bästa! älskar dig sofie♥
Den bruden är värd guld.

Idag ´så ska jag snart ner på stan och träffa mina handledare som jag ska ha på APL. Lite stressigt bara som att jag vakna för tio minuter sen så får typ springa dit. sen blir det julklapps utdelning wöö!

pest eller kolera

Mina föräldrar har bestämt sig för att fixa bergvärme i vårt fina hus, har inga problem med det alls förutom att VI HAR INGET VATTEN! jag kan alltså inte duscha eller gå på toa just nu. Så jag har två alternativ just nu, antingen gå ner i idrottshallen bredvid oss och gå på toa eller fråga dom som arbetar om dom slagit på vattnet.

Vill helst inget av de, men känner att jag snart är tvungen. Skulle helst vilja prata med pappa om det men vet inte vart han är. Att sånt här alltid ska hända mig...

day 03 - someone's wardrobe you want to steal

Jag vill faktiskt inte sno nånons garderob, visst finns det plagg som jag skulle vilja ha från vänners och bloggares garderober men är väldigt nöjd med min egna. tycker jag har skön stil och ja är nöjd!

Lite smakprov!













det får duga, har typ tusen fler men!

musiktips typ

har ni hört låten äckligt med ansiktet? Det kan vara den sämsta låten någonsin och jag mår psykiskt dåligt när jag hör den, men tycker alla ska lyssna på den så nu förstår hur dålig den är!

Dock så är syster sol awesome och jag har spytt galla på reggae i flera år men gillar det nu, konstig brud

I'm a goddamn coward, but then again so are you

Jaha näst sista dagen i skolan nu då, imorgon slutar jag skolan medans alla andra slutade idag. känns bra.
Idag har jag gjort två saker som förvånade mig, 1 jag hade byxdress på mig i skolan? trodde aldrig att jag skulle ta på mig den igen efter spanien men fick ett sug för den. 2 jag har köpt en vit kavaj! jag har aldrig varit mycket för kavajer men så såg jag den vita och typ dog. ni får bild imorgon på den nu är jag för trött.

Det är även tre dagar kvar till jul om någon har missat det. tror inte det men vem vet? Jag måste vara den enda som inte längtar så mycket efter jul, jag vill bara ha sommar!
fyy vad skönt!

day 02 - a trip

oj en resa, undra vilken jag ska ta? Jag har tre helt awesome resor och de är ju nerja,wien och turkiet. Men måste ju nästan ta nerja för den var ju awesome! Det är ju allas dröm att åka utomlands utan sina föräldrar och jag hade turen att göra det. Men åkte med världens bästa sofie och hennes familj!

Den resan var helt awesom för det var en mindre stad, inga nattklubbar och det var lugnt. Man kunde koppla av, bara gå runt och prata och mysa. Det var ungefär det vi gjorde också. Plus en massa shopping från min sida hah.
Nej men att ha sin bästa vän där, gå på stranden och prata, ta fula kort massa skratt se alla byggnader, äta all mat och så det var underbart och jag vill väldigt gärna dit igen och så klart med sofie! Men det kan vara den bästa resan jag har gjort sen kommer österrike punkt slut!


day 01 - something you want to do again

Gud det är mycket jag vill göra igen och vissa saker kanske händer att jag gör i sommar, men det är fyra saker jag absolut vill göra igen.
De fyra sakerna är att färga håret någon knäpp färg, helst rosa. Saknar det så sjukt mycket, men vet att jag håller mig till rött bäst så.  Sen pierca mig, guud vad jag vill göra piercingar överallt, spelar ingen roll om det är örat eller ansiktet bara att få pierca mig. Får tjata lite på mina föräldrar.
Sen dom två sista sakerna är att få åka till spanien/nerja och österrike/wien. Jag var på båda ställerna sommaren som var och hoppashoppashoppas att jag åker till något av dom i år. Det skulle jag lugnt gö igen!





blandade bilder fårn tiden med piercing, österrike, rosa hår och nerja

älskar att göra som mimmi gör

jag har brist på liv och gillar att göra som mimmi gör hihi och ni lär känna mig lite bättre! wöö

day 01 - something you want to do again 
day 02 - a trip
day 03 - someone's wardrobe you want to steal
day 04 - a kiss
day 05 - your friends
day 06 - ten things you like
day 07 - the boy of your dreams
day 08 - your favorite dress
day 09- a memory
day 10 - ten things nobody knows about you
day 11 - what you wore today
day 12 - what you wore to a party

jävla vinter jävla negativa brud

hatar all denna snö, och jag bryr mig inte hur många det är som säger: sluta vara så negativ, du är så tråkig, du har inte provat något så hur ska du veta? det är inte halt ute, det är inte kallt ute det är mysigt.

Jag säger bara kyss min rumpa! jag är inte negativ, jag säger som det är, jag har provat skridskor, snowboard, längdskidor, snöbollskrig, pluka och så vidare och tycker inte det är speciellt kul, inte halt? neeej är det bara därför alla ramlar? inte kallt? är det bara därför man måste ha tio kilo kläder?
plus att bussarna kommer försent.

Nej men nu ska vi vara glada! vad har jag mer på mitt hjärta?
Jo det ska komma p-piller för män, men dom kommer inte ut för att männen klagar på finnar, minskad sexlust och att dom går upp i vikt. Men välkommen till vår värd!!

Har även tjatat på mamma om att jag behöver ansiktskräm. Idag kom hon och säger: " jag har köpt handkräm till dig, du behövde det va?"
njaaaa det var ett tag sen jag bad om det men tack ändå kära mor.

måste även slå in julklappar och det suger jag på.

Negativ brud hej!

Don't be so shy, play with me

Har mr sexo beat på hjärnan och får inte bort den och bara en mening som jag sjunger på också, don´t be so shy, play whit me. Blir galen. Det var bättre när jag hade staffan låten på hjärnan.

Det är  jätte mycket snö ute på tal om ingenting och jag har ångest för att gå till bussen, vet att jag kommer halka och funderar på att gå en annan väg. vill inte halka utanför risbro/brinells matsal, skulle sjunka under jorden då. eller ja snön.

Måste även ringa mina handledare som jag ska ha när jag har 5 veckors praktik och måste fixa schema, gillar inte att prata i telefon med okända människor, börjar typ svettas då. Vet inte ens vad jag ska säga?
Kommer typ bara andas sen lägga på, hah eller nej så kan jag ju inte göra.

Måste även säga att stayhard.se är det fulaste namnet på en klädsida, låter som en sexbutik på nätet..


saknar mitt "långa hår"

awesooome

räcker det om jag säger att helgen vad awesome?

Nej okey kanske inte, men den var det iaf!
Spenderade hela helgen i norberg med fina vänner och allt. och känner mig väldigt lycklig och inget kan trycka ner mig nu!
Älskar mitt lilla norberg.

Har även halkat tre gånger, två i norberg och en efter riksvägen i fagersta, alla var väldigt fina och ja min rygg gör ont. men värt det gav folket ett fint skratt iaf.

börjar halv ett imorgon, känns rätt onödigt men får leva med det


ge mig tröjan och den super snygga killen som bär tröjan

awkward

jag måste vara den enda tonåringen som vaknar varje lördag 8 och är pigg, så när jag typ sitter klar och fixad så sover mina vänner fortfarande.

som ni kanske förstod så vakna jag 8, sen har jag pluggat och försökt fixa mig men kommer på så mycket annat att göra. tur att jag har tid fram till två, sen sätter jag mig på bussen IGEN och hittar på något kul i norberg!
stannar även kvar till söbdagen och mår bra i min fina lilla by.

min mor var även med på mix megapols busrigning, jag tycker det är skit kul men hon går omkring och irriterar sig på det och muttara om att stämma anders timell haha hon är så söt min mor!



vad skulle jag göra utan den här underbara varelsen





Jag skulle kunna kapa av mitt ben för att få en sån här på min gård♥

spösnö

idag var den sista dagen jag gick upp sex, eller ja efter lovet blir det väl samma rutiner igen men får väl njuta nu.

Idag har jag även gått på toa i skolan och glömde låsa dörren, fatta om någon hade kommit in?!
Haha vilken syn.

mitt humör är upp och ner och just nu går det bara ner, vill lägga mig i sängen dra täcket över huvudet och gråta.

jag kom även på ett nytt ord, spösnö. Det är som spöregn fast med snö. Känner mig smart heh

random köp

behöver en ryggsäck men får med mig en tygkasse hem istället när jag var med mamma på stan.
och när jag säger stan menar jag stan i fagersta, alltså coop.


tycker den är väldigt fin!

värdelös dag

Nu är klockan halv tio och jag sitter och väntar på att klockan ska bli elva så jag kan gå till bussen.
Jag ska alltså till skolan för att gå på en lektion. det är inte värt det men..

igår plugga jag tills min hjärna vart mos, och måste plugga ännu mer nu, hatar att lärarna lägger allt samtidigt.
har även stora maskiner på våran gård, vi ska tydligen fixa bergvärme, hörde imorse när dom började, durra i hela rummet haha

nej nu ska jag plugga!


jag knäpper mina byxor och går hem

skolan suger bara mer och mer, mer och mer hål och imorgon har jag en lektion mellan halv ett till halv två som JAG MÅSTE GÅ PÅ!

jag är så arg så jag skulle kunna gråta skrika och stampa i marken av ilska men så mogen som jag är så biter jag ihop och åker till skolan.

Måste även plugga nu, längtar inte lite till helgen eller lov nu..

Förresten var hos mimmi och som alltid ligger vi i hennes säng och gör inget och jag har alltid fel kläder på mig. så jag knäppte upp mina jeans och sen när jag skulle hem så fråga hon vad jag gjorde och mitt svar blev " jag knäpper mina byxor och går hem"

rätt kul tycker jag och ni ba kbry

kolla vad katten har släpat in!

och det är mig som katten har släpat in, ser verkligen ut som det.

Hade lust att gråta när klockan ringde sex även fast det är sista gången nu innan jullovet, men ändå vakna jag fem utan problem fattar inte.

Ska väl fortsätta sminka mig och sen halka till bussen!

du får leva med det resten av ditt liv

jag skar mig nyss på en trocadero karamell och nu har min tunga ont.
jag köpte nyss en ny plattång för 400 kronor helt random
jag borde ha köpt resten av julklapparna för dom pengarna
jag borde plugga till provet som vi har på fredag
jag tränar istället
jag har ångest över att jag snart ska ut på praktik
jag har ångest över att det snart är jul
jag har ångest över att jag snart är 17
jag har ångest över att jag snart är vuxen.

jag har en tomte som egentligen är en nissa

okey nissa är kanske inte ett ord, men det är ju en tomtenisse fast tjej då borde det ju bli tomtenissa?
hej förresten!

Nu måste jag kolla upp det där med tomtenissa, facebook!!

Vad händer annars i mitt liv? inte mycket faktiskt, vad kan hända i en sån här liten stad?

eller jo min lärare glömde bort mig idag! vi var fem i klassen och hon glömde mig. Så viktig är jag i klassen haha
Sen är nog inte mitt liv roligare än så. Tur att jag har fina vänner.

Nej nu ska jag fortsätta mysa i en tröja som är alldeles för liten och skriva med en mycket fin kille ha det bra!


bevis på att den är för liten! haft den sen sexan och så här mycket växer jag lixom

vem kan stoppa oss?

Sitter fortfarande och trycker i mig mitt godis, påsen har ju inget slut!
Funderar på om jag ska börja med att skriva hej? känner mig oartig haha.

Men i alla fall hade nyss match mot skälby som tävlade med oss om att komma upp över strecket i tabellen och så grymma som vi är så vann vi med 9-4. Dock var det länge sen det var så mycket drama under en match. Älskar när vi gör dom irriterade ♥
Vem kan stoppa oss?

Nu tänker jag snart hoppa ner i duschen och sen äta något annat än godis. och nu tog jag min sista godisbit. Påsen hade visst ett slut. sen barnvakt resten av kvällen. yes!


hahah älskar ♥

alla har haft sina tider

hittade massa bilder på mig, både från fjortisperioden och annat, varför ska jag sitta och skratta åt mig själv när ni kan hjälpa till?¨





fin tjej ♥


varför sova på helgen?

jag har för första gången inget att göra förrän kvart i ett idag så tänkte att jag kunde sovs ut. Men nej dåå.
Jag vaknar 8 av att det kliar på tån och kan inte somna om.

Och det har inte slutat klia nu heller blir tokig! säkert ett fint myggbett, inte för att myggor finns nu men.
Jag vet inte vad jag sak göra, vet att alla sover så ingen ide att smsa, för lat för att gå ut och gå, och mina greys boxar har emilia så typ hitta en annan film kanske och försöka somna igen, annars kommer jag somna på plan.
Tur att jag har kvar mitt godis i alla fall!


svalkar vindar värmer solen

Jag är helt fast för låten svalkar vindar, men jag hatar deras första, men nöter den här nya. den är awesome och alla borde lyssna på den!

Men idag har jag iaf kollat på innebandy hela dagen med emma emma lisa anna lovisa det var super kul förutom att vi var tvugna att sitta sargvakt men det suger ju.
Efter halkar jag hem i tygskor, sämsta man kan ha.

Efter det var jag med min bästa, vi halka runt, köpte godis och prata om allt som vanligt♥
älskar verkligen den bruden super duper mycket!

nu ska jag snart kolla film med mamma och bara dö i soffan, match imorgon wöö


snäll pappa köte nya karameller till mig!

timme tar en vecka här

Eller så var det inte så, jag har 20 minuter på mig att fixa mig lite snabbt innan jag ska ner och kika med emma, skulle behöva städa mitt rum men det får jag väl göra senare eller något.

Sov till halv elva och det behövdes, har inte sovit ut på veckor!

awesome

Allt blev lite annorlund än vad det skulle bli, fick ett samtal av marcus efter min träning att jag behövdes där borta så jag var med och spela, det var rätt awesome. Dock fick jag egentligen inte spela men är grym på att låsas vara någon annan heheh.

Nej men kvällen var bäst även fast min svank blev krossad, Fick även en fin promenad genom slasket.
men till och med det var bra, hoppa i säng nu så jag orkar kika innebandy med fina emma imorgon ♥


freeedag

Det är massa snö ute, jag gillar inte det. Det är även 2 + nu så det är massa blötsnö, mina fina vita skatestrumpor har gråa fläckar. Hatar lastbilar och riksvägar.

Som att det är fredag så tänkte jag för en gångs skulle hitta på något efter träningen, sticker till avesta igen och kikar lussebany, hörde att det skulle vara något i fagersta också men jag som har hört fel kanske?

men iaf sticker iväg med mina fina tjejer vendela och mimmi, kommer antagligen möta upp fina människor där också, dock vet jag inte vart dom spelar så måste leta upp det och få bort mitt dåliga humör. ha det!




så här ledsen var jag när mina strumpor blev smutsiga

men så här glad och se blev jag när jag vet att vi ska åka iväg ikväll!

go ahead make my day

idag har jag halkat till skolan, att ha dr martens som vinterskor kan vara den sämsta idén jag haft, leker med döden helt seriöst.
sen har jag köpt äppeljuice, det enda jag kunde tänka på under hela dagen så köpte en liter, och nu har jag skrivit mitt namn på hela flaskan så ingen kan ta den hihi.
har även varit med mimmi när hon tatuera sig, jag typ dog jag vill också ha en!! sen har jag och sötan bakat lussebullar,awesome!!
och just nu sitter hon och lär sig magiskt men tragiskt♥
nej ska lyssna på mimmi nu höööj

halka iväg till skolan!

det är -7 ute och svin halt enligt mina kära vänner så jag ska väl halka iväg till skolan då! hoppas på att jag överlever vägen dit och hem!


dålig bild men jag har ett par supersnygga thigts och supersnygga strumpor!
haha puss på er!

seeeptum


inte den snyggaste bilden, men i februari är du min ♥♥♥
måste dock tjata lite på mor och far

jag saknar det som inte finns

det var ett tag sen men har haft typ apmycket att göra.
Umeeeå var rätt bra, vi förlora i semifinalen men fan vad vi var grymma ialla fall.
vi är 12:e bästa laget i sverige.

Sen har jag bara sovit och släpat mig till skolan så förlåt för att jag inte har bloggat.

Igår hade vi ialla fall danskvällen i skolan, i början grät jag typ för att jag inte ville. är inte ett så stort fan av att dansa med random killar men det gick rätt bra, sen när man fick bjuda upp vem man ville så var det rätt kul faktiskt. Så kvällen blev rätt lyckad.

nu är det bara 16 dagar kvar till jullovet och idag kom all snö, rätt okey ändå även fast jag hellre bprdär det är varmt.

Nej nu ska jag ner och göra te eller något liknande och dö i soffan men julkalendern måste ta igen alla avsnitt.


favorit i repris


<3





Inte bara ett spel, inget vi gör bara för att, utan det är allvar. Känslan när vi går ut på plan, när vi tar bollen, när vi spelar vårt spel och barar visar att det är vi som äger, att det är vi som ska vara här, Känslan att vinna, sammanhållningen, känslan att få vara en i laget. Det är oslagbart.

Alla träningar vi har gjort, alla matcher vi har vunnit, alla medaljer vi har tagit, alla tårar vi har fällt och skratt som har kommit ur oss. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, vad jag skulle göra utan innebany.

Per-ols United ♥


inte vuxen än


snäll mamma som köpte en chokladkalender till mig,
nu ska jag fortsätta städa innan hon går från snäll mamma till sur mamma

glad tjej hej

Skolan var seg, men ändå helt okey.
På bussen till skolan så var det äntligen tyst och skönt men så kommer det på två små barn och stökar, jag som försökte somna kunde ju bara glömma det.
dock var dom söta.

Nu ska jag packa städa och dansa, sticker ju till umeå imorgon!




1 december!

det är 1 december ingen snö och 7 + grader helt awesome , jul utan snö.
Idag börjar även julkaländern! wöööö

Inatt gick det inte så bra att sova, låg och tänkte på saker och börja tänka på en sak men glömde bort var det hette, vad heter det när folk är typ inlåsta med en rånare eller liknande? jag kom verkligen inte på det. så jag skrev sms till flera men ingen svara.
 sen mitt i natten vakna jag upp och ba: GISSLA!!
sen somna jag om, värt? nej

hade även massa sms när jag vakna, tack kära vänner men jag hade redan listat ut det hehe

nu ska jag till skolan och ha tema mjölk i matte♥


RSS 2.0