sommarlov närmar sig!

under hela helgen har jag vart i malmö. joel med band skulle spela final i livekarusellen. vi åkte ner på fredagen fyra på eftermiddagen.

pluggade resan ner, kollade film och hade sjukt kul med vännerna på bussen. vi kom fram halv ett på natten och somnade ganska snabbt

lördagen var finalen. kollat på massa bra band och haft sjukt kul.
resan hem var värst.illamående och frös i 9 timmar!

i skolan har jag typ inget kvar. är ledig idag och har inga lektioner resten av veckorna!

ikväll blir det att sova hos mimmi
nu ska jag fortsätta sola!












torsdag

skolan rullar på. mycket att göra känns det som. men det är för att det snart är slut!

träning går super! märker hur fort jag snappar upp allt igen. igår våga jag till och med träna i sportbh!

på kvällen var jag med gustav och gjorde proteinbars så vi slipper köpa. blev supergoda. åt jordnötssmör till mellanmål. trodde jag skulle spy för att jag var så mätt.

nu har jag tryckt i mig bananpannkakor och ska snart till skolan och göra två nationella!






svensk mark!

jag har vart hemma i 3,5 dag och det är underbart! vi kom hem efter en lång och lite nervös resa. emelie fick en trasig väska på arlanda och jag tappade min ring..

men när jag såg min karl stå med världens leende och vänta på mig så blev allt tio gånger bättre! kan ha vart den bästa stunden i mitt liv. satte oss i bilen hem, åkte med fönstrerna öppna, hög musik, sjöng och skrattade. det var även 25 grader så jag kunde inte klaga!

drog förbi norberg och sa hej till bästa moster innan jag åkte hem och åt med familjen. bytte om lite snabbt och drog till elin för att träffa alla!

igår var första skoldagen och det var ingen ro precis! två prov och fick slutarbeten som ska in om en vecka! men detta ska jag klara!
på eftermiddagen drog jag och gustav ut och sprang runt eskiln i värmen och en liten promenad.

nu väntar jag på att han ska komma så vi kan dra till gymmet. måste komma igång igen och klara mina mål. allt annat än nöjg nu och vill bara starta om






sista natten och sista dagen

idag är sista dagen här borta. vi har jobbat för sista dagen. något som var riktigt jobbigt. vet att jag aldrog.mer kommer se dom då alla ska till olika skolor sen. men jag fick en egengjord ram och de skulle skicka ett kort och tjejerna i min klass hade gjort en liten påse.

gud vad jag kommer sakna dom och hela staden! blev ens vardag och jag trivs som fan. engelska och flamländska är det som går i ens huvud och svenskan är borta känns det som.
men det ska bli skönt att komma hem. få träffa alla och komma hemm till gymmet rummet och ens garderob. men att bo i denna lägenhet skulle inte skada!

sitter nu och kollar på min packade väska och hoppas på att vi kommer iväg. bolaget vi ska åka med är i strejk men det verkar lösa sig! hoppas hoppas! nu ska jag fortsätta ha ångest över pengar!






mördablickar till alla.

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte kännt suget eller haft så mycket tid.

det är våra sista dagar här och då vill jag inte sitta fast i datorn. även om det regnar så vill jag ha en sista tid ute på torget, gå runt i affärerna och njuta av att sitta och kolls ut ur våra stora fönster. samt njuta av praktiken så mycket som det går.

men det finns inte så mycket att berätta egentligen då praktiken rullar på och som att de har schema så kommer det se ut lika som de andra veckorna.
men i måndags hade vi en avslutningsfest för de två tjejerna i min klass då de ska opereras. min handledare hade bjudit över sin vän kato som är en idolvinnare tror jag.
alla blev superglada och ville ta kort med henne.

imorgon är min sista dag och jag känner hur tårarna kommer bara jag säger det. vi ska ha en liten fest då också och säga hejdå till mig och den andra praktikanten giovanni.

idag ska jag även packa det sista som går och köpa all choklad!








bryssel


















helgen

I helgen drog jag och mina fina vänner från sverige till bryssel och kollade runt lite på det som måste ses. Kan säga att byggnaderna var helt otroliga och manneken pis är nu sedd.

Även fast det regnade så stoppade det inte oss från att ha en rolig resa, njuta av kulturen, maten och shoppingen.
vi kom först till stora torget och kollade runt lite,satte oss på ett cafe med öppen brasa och drack choklad, det kändes som jul haha. kollade på manneken pis och shoppade loss efter det.

provat musslor och gått in i en affär som hade öl i alla smaker!
handlat för mer än vad jag trodde, köpt toppar som jag aldrig trodde jag skulle ta på mig. men jag älskar dom. ätit våffla med choklad och kiwi samt råkat ta ut 1000 kronor utan att fatta det eller vetat om det från början haha

vi kom hem åt chips godis glass och jag drog i mig två öl hör och häpna.
kommer kännas konstigt att inte kunna gå och köpa öl när man vill, tur att jag har en pojkvän som snart kan!

nu ska vi chilla en stund till innan vi ska ta på oss sista veckan!

bilder kommer imorgon!

10 månader

Det har gått 10 månader sedan vi satt på en bänk i stockholm och bestämde oss för att bli något seriöst. vi är 1585 kilometer ifrån varandra. Men jag älskar dig mer än något annat. jag saknar dig så det gör ont. du är det bästa som har hänt mig. ses om 7 dagar.

varm lägenhet

vi är lediga även idag ganska skönt. bara gå runt i sportbh och thigts. legat i sängen köpt snabbmat. åt en sjukt stor macka som bestod av ett stort bröd strips feiterad fisk 7 olika sallader och två såser. är fortfarande mätt haha.

idag tänker vi bara vara hemma kika film och tagga imorgon då vi har frossadag och ska till bryssel!






tänk att man är så mänsklig

jag ligger i sängen i en sportbh och thigts. något jag har gått runt med hela dagen och kollat lite träningsscheman till mig själv. då det inte har blivit någon träning här borta och jag känner abstinens så blir jag lugnare av att tänka på hur jävla bra jag snart kommer må.

idag har jag även hunnit sola och lekt hippie medan de andra rökte vattenpipa.
jag har även haft alla känslor som går att ha i kroppen idag men mest ilska. men det är väl mänskligt antar jag.

igår gick vi bara till tolv men var en sån sjukt jobbig då det enda man gjorde var att skälla och tror aldrig jag har tänt till som jag gjorde. blev lika chockad som de blev.
som tur var gick vi bara till tolv och sedan hem och köpa godis till på lördag! tror jag köpte godis för 60 kronor haha.

på kvällen drog vi ut en sväng med kaat och hennes vänner men det blev snabbt i säng!






jag gör allt för dom jag älskar

sitter här i vardagsrummet ihopkurad i en fotölj och kollar ut igenom våra sjukt stora fönster och kollar på människor som går förbi i regnet. något vi också snart ska göra för att komma till bussen.

i söndaga körde ett tåg av rälsen och det tåget hade något giftigt ämne i tankarna så det blev en explosion och det skedde en station från vår. staden var tvungen att fly sina hem och vi kommer inte kunna åka tåg på resten av resan utan buss. något som gör mig sjukt stressad då vi aldrig vet vart bussen ska gå. men vi löser det.

men igår var den värsta dagen och jag ville bara hem. på bussen satt killen som pekade finger åt mig och visade att jag skulle dö och vi satt ganska nära. jag var illamående och nära på att svimma..

men vi kom fram och dagarna i skolan går sjukt bra även fast de kollar mina gränser! men jag löser det hah.

igår fick jag även ett brev av min karl. då tårarna började rulla kände jag hur lycklig jag är som har han och hur mycket jag saknar honom.

idag ska det även regna och åska som idag och vi som har massa ärenden..






godkväll fina söndag!

denna söndag har vart helt underbar! vi har haft sjukt bra väder och dagen har vart helt underbar. som att det är söndag så är allting stängt så jag och inga-lill bestämde oss för att sola hela dagen, något som vi också gjorde. jag låg ute mellan 11 och 15.30 och bara njöt. som att emelies föräldrar är här så fick hon lite ensamtid med dem och så gick vi ut alla tillsammans på kvällen och åt på ett sjukt bra grillställe som inte var dyrt alls. så vi kommer gå tillbaka! nu ska jag kolla serie och fortsätta dricka te, ska kolla vilken serie jag ska börja kolla på också. försöka få kontakt med karln i london kanske!

godmorgon!




lördag=ledig dag

idag var det frossa dag och en hel ute dag då det var markand. men det var även någon toppdag så det var massa rea. vi gick runt hela dagen och shoppade, åt saker och mot kvällen såg vi när vår kontaktperson spelade med sitt band. nu sitter jag efter en dag på stan med en öl i handen och pratar med karln i london!

.

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying "Lord I just don't care"
But you've got the love I need To see me through

det kommer och det går

ja mitt skrivande går lite upp och ner. jag har mycket annat för mig och hinner inte allt som man tror att man ska hinna. mitt humör går lite upp och ner också. jag saknar alla jätte mycket och allt kom under valborg då jag fick en fin bild på alla mina fina vänner och kände fan vad jag saknar alla. men jag vill inte åka hem till lilla fagersta utan ta hit alla fina till lilla underbara aalst! så det går lite upp och ner med min saknan men jag trivs så sjukt bra här och mår så himla bra! vädret är underbart och har kommit min klass mycker närmre. de lyssnar på mig, frågar mig om hjälp och vill att jag sak hjälpa dom med uppgifter så man känner sig väldigt behövd och glad! men idag blev jag väldigt chockad då jag blev slagen av en elev! dock fick jag en ursäkt och han fick en time out i hallen men ändå. trodde aldrig han skulle slå mig. men nu vet han att han inte ska göra om det! idag kom emelies föräldrar ner hit så vi visade dem runt och drog iväg och åt på en rätt billig och bra restaurang. dit ska vi igen plus att deras strips var så jävla goda! nu väntar duschen, fixa naglarna om jag hinner och imorgon är det någon superdag här med rea i alla affärer marknad och massa så det blir nog en hel del shopping plus frossa dag! bakelser till frukost och vi har laddat upp kylen så ni ska få se imorgon!

RSS 2.0