hej livet

allt rullar nu på. dock är det så chill och vi har inte en enda lektion än. idag har vi haft rundtur för ettorna och lite lekar och annat som jag inte tycker om.

men det känns så skönt att vara i skolan igen och få prata och träffa vänner. men det är så overkligt att jag tar studenten. att detta är mitt sista år i skolan!

annars idag så har jag slappat hemma och samlat kraft för att orka gå och träna. ville inviga mina nya skor och kläder samt slita lite. ökade till 7 kg i hantel när der kommer till biceps vilket är ett stort steg för mig som började på 2 kg! gud vad jag älskar att träna!

nu sitter jag i soffan och kikar tv med mina föräldrar och har lite ångest över alla pengar som kommer försvinna hit och dit. men är det sista året så är det! hoppas jag får jobba mycket så kan det lösa sig riktigt bra!
nu börjar det!

imorgon börjar skolan igen, tänk att mitt sista sommarlov har gått och jag är inte imponerad. visst har det vart bra för det mesta men ja.

jag och mimmi har tatuerat oss, det bästa jag gjort även fast smärtan är det värsta jag vart med om!
men jag älskar den!! nu kommer hon och håkan följa mig tills jag dör!

jag har umgåtts med vänner, kollat fotboll, gjort langos och blivit spymätta! och provat på atlet. just nu känns allt väldigt bra.

skolan börjar och det är sista året och det känns skönt. samt att ha något att göra om dagarna. ska dra ut massa kläder ur garderoben och köpa nya träningskläder och annat fint! har tre kassar som ska till röda korset!

nu ska jag börja på en liten mini diet och se om jag pallar. 60 dagar fixar jag lätt!


.

jaha då var man 18 och inte känns de nå speciellt. träffade massa släkt och vänner. skrattade och prarade.

gjorde även krogdebut i sverige och träffade på mor och far där inne. skrattade så jag grät och de skämdes så ,de tycker att den tiden är förbi nu haha. fick även vakten på mig som trodde jag hade smygit in..

annars har jag bara tränat och spenderat tid med gustav och vänner. nu har familjen åkt till turkiet och jag är hemma och sköter huset. gustav flyttade in denna vecka. gud vad konstigt det kommer kännas när han drar sen och vi sover i två olika hus.. varje dag är det grått och regn. men tur att gymmet finns och vänner. bjudit över vänner på fika för att fira mig, de har även kommit hit för att kika fotboll och umgås!

gustav är just nu på jobbet och jag städar tvättar och ska hitta på lite annat kul.. igår var jag hos bästa moster maddis med fika, satt och snackade om allt och det kändes så skönt!
stress

imorgon går jag från att vara liten och söt till att bli myndig och mogen kvinna.

hela dagen går åt till att städa och fixa. stress! 12 pajer ska bakas. kakor. städa och dona. tur att man bara fyller 18 en gång! har ju dock studenten snart haha..

har även hunnit träna igen. så skönt att få känns hur svetten rinner, känna att man blivit starkare och se framategen!

i tisdags träffade jag svärföräldrarna och gustavs farmor och farfar för en lunch. han var ju självklart med!

igår bestämde vi oss för att gå till ett fik och ha lite ensamtid. dock blev vi dyblöta då det började spöregna. gustav tyckte det var kul och jag var förbannad. som vanligt haha..

nu ska jag fortsätta städa så somnar jag gott ikväll!
RSS 2.0