något irriternade

Godmorgon världen! 

sitter och kikar på tv och försöker vakna, men det enda jag kan tänka på är hur mycket jag stör mig på är tv shop reklamen om schampoot wen, har ni sett det? Så sjukt störande!

Det är iaf ett schampoo som har balsam i flaskan och det löddrar inte. så sitter dom där och berättar hur bra det är och att det har förändrats deras liv osvosv. SEN så säger dom om du beställer det här nu så får du även hårinpackning balsam och två andra produkter. Man skulle ju inte behöva det ju? bara själva schampoo flasken som hade allt i sig?

Snacka om att göra bort sig och så. Hatar tv reklamer kan sitta i timmar och störa mig på dom haha.

Nej nu sticker jag till mimmi och firar 16 åringen!

paranoid och 16 årig vän

Hade en underbar tid med sofie min kära, länge sen och jag har saknat henne superduper mycket.
Blir dock alltid typ paranoid när jag ska gå hem, tror att löv är grodor, att det går någon bakom mig, hör typ röster och tror att jag sak bli kidnappad.
Haha helt sjukt jag vet, brukar typ låsas att jag pratar i telefon!

Låter typ töntigt jag vet men är super rädd! så nu när jag skulle gå hem så möter jag på en räv, EN RÄV! jag typ halvspringer förbi den med hjärtat i halsgropen. trodde typ jag skulle dö haha.

Har även kommit på att jag behöver en design så ska försöka fixa det snart, har även kommit på att röda läppar är snyggt och att hicka är jobbigt, har båda nu.
och för första gången idag så körde jag "naturligt" utseende, inte svart sminkning och bara röda läppar, wow typ, bild kommer.

Och just det! För 13 minuter sen blev lilla mimmi stor! hon blev 16 år, grattis  bästa mimmi!!
Minst av mina kompisar höhöhöh, nejdå, älskar dig!!

ha en bra kväll så syns vi imorgon, eller det gör vi ju inte men jag skriver imorgon!


Syns inte bra men röda läppar och inge smink!

Grattis hjärtat stor nu!

Du är bara ett brustet hjärta närmare lyckan

ojsan hejsna svejsan! Hela dagen har jag spenderat i örebro, hatar borta match speciellt när det tar heeeela dagen också! Dock vann vi så det var ju bra.
idag är det söndag och det är ju typ värdelöst.

Men sak träffa bästavän nu och prata om allt mellan himmel och jord.
Älskar den tjejen apmycket!


Två ganska fina bilder måste jag säga!

låter ni aporna sova i skåpet?

Älskar att jag har glömt ställa bak klockan en timme så gick upp en timme för tidigt..
tycker klockan ska ställa om sig själv, så mycket smartare, jag glömmer ju det jämt. Typ som att jag gkömmer göra rent min piercing och det skulle jag behöva göra nu.

Nu är jag iaf pigg, får försöka döda tiden tills vi ska sticka på match mot örebro! wöö tagga.
Är så sjukt törstig så får typ panik måste ner och dricka! puss

tio i tio mio min mio

Jag kommer snart somna, och klockan är tio i tio, heheheh det rimmar nästan med mio min mio haha.
Får alltid superdålig humor när jag är trött.
Hör kalle ankas gnällande "röst" ute vid tvn, alltså typ kvackande. Funderar på att sova match imorgon och vill inte vara oartig och sova i jossans bil, nej det vore ju oförskämt, så är jag inte uppfostrad, sova nu och drömma mig bort, känner mig ledsen inombords och kan nog förstå varför

godnatt

Everybody's changing

Full rulle idag, vakna upp och trodde klockan var nio men neej, den var halv elva, vet att det var innebandymatch nere i fh så skulle ner dit till tolv, går in i badrummet och ser att jag har fina blodstreck i ansiktet från igår och dom GICK INTE BORT! dom är fortfarande kvar, leta fram foundation och allt för att se typ normal ut men icke.
Blev inte bättre typ.

Hängde i fh i typ fem timmar med fina emma och sen var vi även med fina cornélia, fina människor det där.
Dom stack nyss efter massa snack och skratt och nu får vi väl hoppas att kvällen har något att erbjuda, dock har jag match imorgon tidigt så sova typ vid nio. hahnej men ja.

Skriver sen om jag har något bra att säga typ, förlåt för bilderna, min mun ser ju typ skapligt snygg ut men ja.
.

ta det som en man

Blir ett litet snabbt inlägg nu trött, irriterad/ledsen men kände för att berätta lite om festen, den var awesome hade apkul! hann inte ens komma in på gården innan någon skrämde mig, kära mangnus hade klätt ut sig till en fågelskrämma och gick emot mig, skrek och grät hah.

Värsta var dock att jag gick hela festen och undra vad jag var lik och en timme innan jag ska hem kommer jag på att jag ser ut som en ÄNKA! helt seriöst. ta mitt liv typ haha det gjorde så allt sög.

Bilder kommer ut sen när mimmi har skickat dom.
Åh joo har även något som kliar på min hals, typ som en bula. undra om har fått en tumör? eller typ ett myggbett?
puss

i wanna do bad things with you

Efter att ha varit vid risbro och hälsat på gamla lärare, hälsat på vendie på brinell, ätit kina med mimmi, läst ut flugornas herre och dödat flera timmar vid datan så är jag nu färdig fixad för halloweenparty!

Blev lite sista minuten, men är iaf 60-tals vampyr, har en stram knut på huvudet så det gör ont men det får man ta!
Det var även väldigt svårt att skriva med siden handskar!
Får hoppas på en trevlig kväll även fast jag börjar bli sjuk, fast det blir jag ju varje lov och frisk när skolan börjar sen..

Här är iaf två bilder på hur jag ser ut!
Ha det trevligt ikväll!


Smeta runt det bara.

Något jag alltid lyckas med när jag ska sminka mig det är att typ få mascara på ställen det inte borde vara, tec pannan, näsan, hakan osv, och nu har jag lyckats igen. Så sjukt irriterande..


lyckats med näsan denna gång...

tro inte på alla rykten om mig, sanningen är mycket värre

Ljög om att jag skulle plugga om andersson, blev inget har suttit vid datan och degat som alla andra människor. Inte så ovanligt.
Har även haft ångest om jag ska gå på en halloween fest imorgon eller inte, och nu den senaste tiden har jag stått i garderoben och slitit i alla jag äger för att se om jag har något jag kan ha på mig.

Det har jag inte gjort så klär ut mig till påskkärring, blir super bra det...

den här dagen suger.

Sex på bussen

Hallojsan!

För första gången på länge så vakna jag upp och var glad, inte så gnällig som jag brukar vara. Kanske var för att jag visste att det var sista dagen i skolan!
Men min glada och fina morgon förstördes rätt snabbt.

Det börja med att en kille satt bakom mig på bussen och höll på att böka omkring så mitt säte rörde sig hela tiden, vet inte vad han gjorde men irriterande var det för jag rörde mig också då, sitt still på bussen förfan!
sen framför mig satt en tjej och luktade torkad söt banan.  Det luktade för sött och det försvann aldrig, stack i näsan på mig, och där började jag bli små irriterad.
SEN kliver jag av bussen vid sjukhuset och vad gör jag då? jo jag kliver rakt ner i en LERPÖL!!
En lerpöl, bara för att jag hade vita lårstrumpor så kliver jag rakt ner, som tur var så skadades bara mina skor.

Efter det där går jag tillbaka till skolan och får apont i magen, så jag typ måste krypa till toan och ta en alvedon, fatta dom som såg mig, där går jag på alla fyra typ.

När jag sitter på bussen hem och nästan är i norberg så ser jag att det ligger ett öppnat kondompaket i springan vid fönstert och det enda jag tänker på är, undra om några har haft sex på den här platsen, Kan inte tänka på något annat på en kvart minst! Och kan inte flytta mig heller för sitter nästan alltid på samma plats.
Nä inte min dag idag, lika bra att plugga, typ dikten vi har om någon som heter andersson och tar livet av sig, och förresten hatar typ efternamnet andersson nu. puss!


Tänkte leka lite modeblogg och visa vad jag hade på mig idag heheh.




En dag kvar

Hejsansvejsan!

Nu är det bara en dag kvar sen är det hörstlov, hur underbart är inte det?
Bara tanken på att slippa gå upp sex på morgonen åh, ryser i hela kroppen! 

Idag har vi stalkat folk på stan under en svenska lektion. Eller det är ju olagligt så ja vi bevakade folk på stan och skulle se hur de pratade med varandra, det var ju nästan intressant..
Men bara att bita i det sura äpplet. Fick även reda på att måndagen efter höstlovet ska vi ha dans på idrotten, bugg och foxtrot men troligyvis estet, alltså min kära vän mimmi och hennes klass.

Hahaha dör av bara tanken att en stackars människa ska få dansa med mig hahah åh måste ju nästan filma så ni förstår hur dålig jag är på att dansa! Är verkligen helt usel!

Nu sitter jag halvt död i mitt väldigt oranga rum och väntar på att fina mimmi ska komma hem. Älskar den bruden och hennes säng, där jag kommer hamna till typ elva ikväll, underbart! 

Just ja jag har varit så cool att jag har haft rosa hår och piercing i läppen.
dock är det borta nu.. snyft


Trick or Treat

Halloween närmar sig, om inte någon har missat det? Och förra veckan börja jag nojja mig jätte mycket över det, fattar inte varför, har aldrig varit såhär förut.

När jag ska sova och börjar släcka ner i mitt rum så är jag rädd att någon ska stå bakom mig, ligger jag i sängen och blundar så är jag rädd att det sak stå någon framför mig, kan inte vara nere i våran källare och duscha utan att springa upp med hjärtklappning. Haha fattar inte varför jag är så här, men så nojjig är jag. Och när det väl är halloween så kommer jag ju sitta i fosterställning och gråta?

Är det någon annan som är så här?


Förlåt om det här ger någon läskiga drömmar inatt..


Simply the best

Hej på er!

Nu har jag sprungit runt på gymnasiemässan och ja pratat med folk, raggat dit dom till vårt bord och tvingat dom att tävla typ.
Grym var jag på det iaf! Kanske ska skita i planen som sjuksköterska och stå på stan med en skylt på magen och ragga folk till typ en frisörsalong. Haha det skulle va något!

Nej men vi hade det väl trevligt, råkade förstöra lite kläder men eh det går nog att tvätta hah.
Dock liiiiiite surt att jag stod i år och försökte välja kläder, sen när jag kommer dit så får vi tröjor vi ska ha på oss, hur surt är inte det?
Stod jag där i onödan ju, men tröjorna var fina så var inte så sur.

Tycker ni som läser min blogg och ska välja linje nu, välj vård och omsorg! Ni fattar inte hur bra det är att gå där, och nej du behöver inte jobba på äldreboende eller sjukhus du kan bli så mycker mer!
Simply the best!


Våra fina tröjor! Och ja jag har en annan tröja under
Och ja den är åt fel håll. Men fin iaf!

Så här tänkte jag se ut, men neeej så blev det ju inte.


This is how it works


Gammal bild, hann inte ta en nu

Hatar att gå till bussen när det är mörkt ute, tur att det nu börjar ljusna upp. Dock kommer vi få springa till bussen för att jag är så seg på att välja kläder hehe..
Tar alltid år för mig!
Nu ska jag ta mig ner för trappan med mina stackars ben sen blir det gymnasiemässa i skolan, möta blyga barn wööö.

Inte min grej

2 månader kvar till JUL! wööö
Nej jag skämta bara, hatar vintern, snön, skridskor, skidor och allt. Skulle jag få bestämma så skulle det vara sommar året runt.

Lixom vem gillar att klä på sig massa kläder, kyla på -25, att halka, utedagar med skridskor, skidor osv, snöbollskrig? Kan det seriöst någon som tycker det är kul eller är det bara lärarna som tycker det för då kan dom plåga oss lite och slipper ju göra det själv.
Tycker vi kan sätta ut dom på isen eller något och be dom åka!

Men värst av allt är att ddet alltid är en stor hög med snö vid våran uppfart! man måste klättra över för att komma in på gården, hur fint kan de se ut? man klättrar i massa kläder med väskor och allt. typ rullar över. fint...
Nej skulle jag bestämma skulle det vara snö jul till nyår sen försvinna! :D


Inte för att dissa men..

Jag måste dra upp det även fast alla tidningar skriver om det. Men det här om gadaffis död är inte det lite väl?
Klart jag förstår att dom vill fira att han äntligen är död men deras stil att fira det på är väl det jag tänker på.

Ni kanske redah har hört det på radion och läst det i tidningar och blabla men jag måste ta upp det.
för det första, dom har glasat in kroppen i ett köpcentrum? seriöst är inte det lite väl?
Nu vill jag inte vara elak och dissa någons kultur eller något så ta inte illa upp om någon läser detta!

Lika det här med att dom firar med att skjuta med sina pistoler i luften? Snacka om surt för den som får kulan på sig när den väl kommer ner, fatta att ha levt i diktatur i flera år sen när landet blir fritt så blir du skjuten?
Vad arg jag skulle bli!

Nu skriver jag inte detta för att klanka ner på massa människor men finns det inte andra sätt att fira att de har blivit fria än att skjuta och dansa runt?
Men vad vet jag´, sitter ju bara inne hela tiden och typ läser så..
Var bara tvungen att få ut mig det här

Just idag mår jag bra.



Fina vänner där, helt underbara faktiskt. Kvällen igår var helt awesome och det var just det jag behövde, mat snack och en hel del skratt. Skönt att träffa tjejerna igen!

Idag hade vi match mot Virsbo, vinnst med 18-0 rätt skön seger och lyckades till och med peta in ett mål!
Dock gick det inte så bra när man har världens träningsvärk så du knappt kan gå men vad gör man inte för laget?
Nu ska jag läsa om varför brun/gula bananer är bättre än grön/gula. Låter kul va..

A bourgeois shangri-La



Kommer nog bli en fin lördagkväll!
Har dragit på mig en långklänning för skojs skull, ska nu ner till bästa vännerna och ha tjejmiddag, laga mat, snack och skratt.
Det enda man behöver ju, speciellt när man ej är myndig och inte kan sticka ut och dricka typ..

Hönsmamman själv



Är det bara jag som är expert på att slösa bort tid? Speciellt på helgen, jag är typ världens hönsmamma och allt ska vara rätt och man ska vara  i tid osv. Men på helgerna lyckas jag alltid slösa bort för mycket tid, som nu jag borde inte blogga utan fixa mig men neeej jag ska ju nöta data, eller förlåt datanördar mena datorn. Får ju alltid skäll över att jag säger fel.
Nu har jag en timme på mig att fixa mig men det borde jag hinna på får man hoppas.
Får se vad dagen har att bjuda på, känns som inget händer men det händer typ supermycket!

Och just ja! Min kära mor hade anmält mig till fagersta lucia... men fick nyss reda på att det inte blir något för att inga var anmälda! mahaha gjorde min helg!
Bilden ovanför hade hon gärna skickat in, så hon snoka i min kamera...
Men tänkte bara visa hur jag såg ut för inte vet det, Hej så här ser jag ut!

Skratt så tårarna rinner!



Måste börja med, FAN VAD JAG ÄR AWESOME SOM LYCKADES LADDA UPP EN BILD UTAN HJÄLP!
Okey men är det någon som har sett waterwörld? Det kan vara något av det roligaste jag har sett!
Jag skrattar så jag ligger på golvet typ, har aldrig gillat dom andra program som dom visar men det här är fan kul.
Vem gillar inte när människor först klär typ ut sig och sen skriker och gör magplask?!
Och nu är jag en sån som typ skrattar åt allt men, jag skrattar ungefär lika mycket till waterwörld som när jag lyssnar på radio påväg till bussen, jag vet patetiskt att jag går och skrattar för mig själv men sån är jag!


Teknisk Brud!

Hej på er!

Jaha vart ska vi börja, lyckades ha bloggen i en timme och sen kraschar allt. Hur jag lyckas vet jag inte men skicka ett mail till blogg.se som hjälpte mig så fint! tog dock ett tag innan jag fattade vad jag skulle göra.
Nu funkar det och får hoppas att det håller, gjorde även ett inlägg nyss men lyckades radera det..
Ett tecken att jag inte ska ha blogg kanske?
Eller att jag helt enkelt inte ska hålla på med teknik.

Som ni ser så är min blogg typ tråkig. Nej jag vet inte hur man laddar upp bilder, nej jag vågar inte försöka för då kommer jag typ krascha allt en gång till eller typ ta bort inlägget. Vågar inte heller göra design.
Gud vad feg jag är heh, tur att jag ha vänner som kan hjälpa mig!

Jag är ny med det här och ska inte ens hålla på med teknik utan borde ha levt på stenåldern, så hur det här går får vi väl se, ni ser väl sen om bloggen finns kvar eller inte!

Ha det gött!

Magiskt men Tragiskt

Jaha, typ massa år senare så faller jag för grupptryck och fixar också en blogg..
Haha nej men efter lite tjat så var jag snäll och fixa en till min få och förhoppningsvis trogna läsare!
Men jag måste säga att jag suger på sånt här och allt som har med teknik att göra så vi får väl se hur det här går.. men iaf jag heter Agnes och är 16 och bor i en liten stad som heter Fagersta. Dock pendlar jag till fina Avesta varje dag för att gå i skolan. Går vård och omsorg och har en väldigt fin klass!!

Jaha det var väl typ det, behöver kanske inte veta allt nu får väl säga mer sen eller nå.
Dock kommer inte det här vara som alla andra bloggar, har jag inget roligt eller vettigt att säga så kommer jag inte att skriva något.

Ha det gött!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0