valborg

antar att alla hemma i sverige är fulla eller början till fulla. det är ju standard samt brasan.

vi sitter här i varsin del av lägenheten och gör absolut ingenting. de firar inte valborg här men vi är lediga imorgon.

känner att jag nu börjar sakna alla där hemma. hänga med vänner och se sin pojkvän nära och känna kontakt. den kontakten jag får är när jag hjälper barnen eller när jag blir sällskapssjuk och vill vara nära emelie!

just nu skiner solen men det är lite kyligt. dagen har vart bra kollat på djungelboken på engelskan räknat lite matte och målat. hjälpte en tjej att måla. jag höll i pärlorna hon skulle måla och det slutade i att hela jag var full i färg.
men dagen var ändå väldigt rolig!

nu väntas snart mat sen förhoppningsvis något roligt. annars blir det väl en serie och soffan






ny start!

nu är vi inne på andra veckan och nu är det ingen semester längre. nu blir det träning så gott som det går här samt att bara äta sött på lördagar.

vänta bara tills ni får se min lördag haha.

idag var vi inte länge på praktiken. blev en heldag på våra vänners skola istället och följde med dom och såg när de sjöng och massa i en tävling för något radioprogram men vi hade det helt okej.

när vi slutade så gick vi runt på stan kom hem med ett skärp som jag aldrig trodde jag skulle komma hem med. ett leopard haha.

sen lagade vi misslyckad mat pratat med våra pojkvänner och nyss tagit en promenad i en sjukt fin park som vi även kommer träna i!

























hej ho!




en vecka

imorgon har det gått en en vecka. gud vad tiden går fort! vi har så sjukt kul om dagarna så vi hinner inte ens med allt vi tänker haha.

igår så var vi bara en stund i skolan innan vi blev hämtade och skulle åka till en annan skola för att vara med i radio och någon tävling. något som även kommer hända på måndag haha!
efter skolan så gick vi runt och tog lite kort på olika byggnader innan vi drog hem och pratade med våra karlar innan vi åt och fixade oss.

för på kvällen skulle vi först till maureen och dricka lite och äta lite smått innan vi skulle ut på krogen! kändes skönt att få ut 4 månader tidigare! vi blev hämtade i någon ny snygg bil var i ett extremt snygg hus och de som drack blev bjudna på champange och martinis. blev cola för mig.
när vi drog till krogen så mötte vi upp belgarnas vänner och hade så sjukt jävla kul. dansade med alla och hade verkligen så sjukt kul!

så snälla människor! när vi var ute så drog våra vänner hem för de skulle jobba så vi var kvar med deras vänner som tog hand om oss så sjukt bra. såg till att vi kom hem säkert och allt och de frågade om vi ville med nästa fredaf med!

de får röka inne på krogen så när vi kom hem stank jag rök så halv tre tog jag en dusch innan jag somnade.

idag fick vi sova ut och moffade i oss massa bakelser och så vidare till frukost. innan vi drog ut på marknad och handlade lite. fick med mig ringar och en tröja.
nu ska vi snart äta och bara chilla!














ännu en dag i aalst

oj vad tiden flyger iväg under dagarna! och blogga som inte tar någon tid alls egentligen! igår gick vi på en rundtur i skolan och fick reda på lite saker om eleverna och sedan blev det en timme i klassen innan det var dags att dra hem. vi bestämde oss för att laga första maten i lägenheten och det blev pasta med tomatsås och ost. helt okej. igår var den bästa dagen, vi kom till skolan innan eleverna och skulle för första gången vara med och se alla rutiner, vi var med och bad och gjorde lite saker, har fått en sån mycket bättre kontakt med barnen och det känns så skönt att veta att de tycker om en och verkligen vill försöka prata engelska och jag tycker det är ett starkt jobb att försöka ta till sig ett till språk när de inte har så lätt med sina två modersmål. här pratar de både franska och flamländska. vi gick bara till halv ett och tog tåget hem och bestämde oss att äta rester innan vi drog ut. vädret var underbart för det var 20 grader i skuggan så vi tog på oss shorts och kjol och gick runt på stan. kollade i affärer och tog kort på lite saker. efter lite shopping så gick vi och köpte hallonöl och satte oss i gräset och solade samt kollade runt på människor som gick förbi. det som var bra var att det fanns alkoholfri öl här, jag är nykterist kan man väl säga, jag dricker inte alkohol. jag tycker inte om smaken den påminner mig om dåliga saker jag gjort och min mage svider av det så jag bestämde mig för ungefär ett år sedan att sluta. drack knappt innan heller så ja. min mamma bör vara glad. efter ett tag så bestämde vi oss för att dra hem och laga mat. blev kycklingbitar, sallad och strips. hahha fin mat. sedan chillade vi runt här i lägenheten. det var 28 grader så vi öppnade allt som gick och öppna och jag gick runt i bh och shorts. svettades ändå hahah sjukt. nu sitter jag u randig skjorta och kjol och känner mig som en katolsk skolflicka som ska till skolan. skolan som vi jobbar på är katolsk som resten av landet så jag passar ju just nu in. snart ska vi ner och äta frukost innan vi kommer få springa till tåget typ. idag ska vi äta belgisk mat i skolan så vi är lite spända på vad det kan vara för något!

godmorgon!

idag är det andra dagen här i aalst och vi ska snart ner och äta frukost innan vi ska upp och förbereda lunchen som vi ska ha med idag.

igår var första dagen på jobbet och det var hur bra som helst. jag är i en klass där åldern är mellab 12-15 år. super snälla elever och lärare.
skolan är en gammal byggnad i sten ser ut som en gammal kyrka! den är så stor så det är omöjligt att få med hela.

vi tog tåget hem ensamma igår också. kände sig duktig och kunnig haha.

vi gick då och handlade så vi hade mat så vi slipper svält. blev ca två veckors mat för 194 kronor!
på kvällen träffade vi belgarna tog en drink på en pub och sedan drog jag emelie och jonathan ut på en roadtrip i aalst! de kör ca 60-70 inne i stan och man ber till gud att man ska komma hem levande. hahah










hej från aalst!

sitter nu i soffan och väntar på att gustav ska fixa skype igen som att vi kan fortsätta prata. resan hit var en pina och jag tror aldrig jag har gråtit så mycket som jag gjorde när jag sa hejdå. övervägde att inte åka. men idag känner jag mig inte alls lika i humöret. staden är jätte fin och det är varm, vår lägenhet är så sjukt snygg och jag har en av dom bästa här och världens bästa via skype så jag känner mig inte ensam även om det kommer brista någon dag, men så är det imorgon är det första jobbdagen och kan inte vara med nervös känner jag. men med 3 timmars sömn så känner jag att jag bara vill sova nu. imorgon är det massa nytt som kommer hända. fanns inge speciellt idag, blev kallad fucking hippie av några killar. gått runt i hela aalst och kollat och packat upp. en superfin stad är det iallafall!

.

att säga hejdå kan vara det svåraste jag har gjort..

hejdå sverige hej belgien

om sex timmar sitter jag i en bil påväg till arlanda och sitter just nu och går igenom packningen i huvudet för att komma ihåg allt.

ska snart äta sista måltiden med familjen denna månad. sen blir det att säga hejdå till sofie och gustav. fick även en present av gustav som jag ska öppna där borta så spännande samt en novell han skrivit som jag så gärna vill läsa!

idag har vi vart i svinö och ätit och träffat släkten. så skönt att hinna träffa alla! tog även med mig gustav och visade honom världens finaste ställe. så underbart.

hör av mig när jag är i belgien och har packat upp!






nu är det nära.

idag var det sista dagen i skolan. slutade med blandade känslor kan man säga. stressad över att jag glömt något arbete medan jag vet att allt är gjort.

har även packat klart allt. väldigt tomt i mitt rum kan man säga. men nu inser man att det är nära.

spenderade denna dag med gustav. hängde med min familj och hans. packade klart och åt mat på kina och bara njöt av att vara nära varandra och prata om allt.

imorgon blir det att träna igenom några delar av kroppen fixa sig och sedan dra med gustav och familjen till svinö för att säga hejdå till släkten!








dumdumduduuuuuu

idag är det dagen med stort D. jag ska ha prov om nervsystemet som kan ha vart det svåraste jag har pluggat till. försöker nöta alla latinska ord i hjärnan..

igår klippte jag mig. dock drog jag bara bort det värsta och fick det lite lockigt! skönt med lite friskt hår!
efter det så kom gustav till mig. medan jag rå pluggade så låg han och läste samt kolla fotboll. vissa har det bra.

idag måste jag packa och fixa. stryka och hålla på. tur att det är värt det!




onsdag 17-5

i måndaga gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle palla. jag sprang milen! kanske inte den bästa tiden men jag klarade det. hade så ont i mina fötter och vader så jag kunde knappt gå.
blev hem till gustav en snabbis och kika på got innan jag drog hem och somnade direkt.

igår så chilla vi runt i skolan. hade hål i mer än två timmar tror jag men fick en hel del plugg gjort! så skönt..
charma mig ur ett prov också så kan bara fokusera på ett prov!

drog till gymmet med gustav och lät han vara min "pt". är så sjukt dålig på att komma på.övningar så han fick hjälpa!
hem till mig och fixade mat
fick i mig mer än vad jag trodde!

nu sitter jag och väntar på att min frukost ska bli klar och försöker plugga lite. idag blir det även att klippa sig! nervös som fan..








sista dagarna

jag sitter i skolan och väntar på att första lektionen sk börja. undrar även om jag läcker. känns som det. efter ca 17-18 dagar med mens så börjar jag tröttna..

igår var det känslor överallt. ilska glädje och ja allt. så dagen var både bra och dålig..sov igenom fotbollen. sa kanske inte så mycket under hela dagen.

kanske är för att det är nära resan. mina nerver pallar inte haha..


något att tänka på!

så känner jag idag!

provet gick helt okej, bara ta tag i resten nu. gud jag känner att jag inte pallar mer plugg nu! dock är det snart över.

i fredags så bjöd jag hit alla mina fina vänner på fika och singstar, för att säga hejdå innan jag drar till belgien då jag inte hinner träffa dom sista veckan nu.

igår drog jag ut och sprang i snö/regn. hade bara thigts och en tjocktröja, blev dyblöt och iskall, lämnade mobilen hemma och kom på att jag hade låst ut mig själv och kunde inte få tag på min pappa som sov eller bror som satt vid datorn. som tur var så mötte jag min fina kille i bilen som hade en telefon. kom till slut in och kunde duscha varmt.

efter det så blev det sängläge i gustavs säng, med 2 skålar glass, en munk, pizza cola och godis. helt okej lördag! kollade även innebandy och hockey sen massa filmer.

idag ska jag hem till honom och kolla fotboll, inte så super pepp på att kolla i typ 6 timmar. kanske ändrar sig

hoppas dagen blir bra iaf!


hurtbulle

sitter och kollar på sofias änglar och nyduschad. trodde jag skulle gråta lite men inte än!

var nyss ute och sprang, 5,5 kilometer på 31 minuter. inte bästa tiden men det duger.
skolan överöser mig med mer plugg så nu ska jag göra så mycket jag kan för att slippa ta med mig till belgien!

nu ska jag plugga lite mer fö provet imorgon woopwoop!




tiden går fort när man har roligt

jag ligger här i min säng sex på morgonen och undrar varför jag gick upp så tidigt.

mitt smink är typ slut så jag kan inte sminka mig mer än att sätta på ett par ögonbryn. och jag är jätte trött. vill bara att det ska bli fredag så jag vet att jag får sova ut.

igår var jag och firade gustavs farfar med mat och efterrätter. okej att synda då. kollade på bebis och hade det allmänt kul. åkte hem till gustav och skulle plugga medan han skulle kolla fotboll. blev inge plugg utan låg och halvsov.

idag kan vara den segaste dagen i skolan och längsta. jag vill inte...
efter blir det att köpa de sista sakerna till belgien. provpackade igår. allt får precis plats hah!

sen ska jag hämta ut mitt id. känner mig som en stor flicka.

har även 9 fina månader med min fina kille. tänk vad tiden går fort!

jag vet att min blogg typ suger. kommer bli bättre när jag reser.
annars kan ni alltid följa mig på instagram som jag är lite mer flitig med. pslyckatill








hej alla med och motborgare

skolan flyter på och jag inser att jag snart sitter på planet till aalst.
idag har vi firat emelie som fyllde 18. syndade lite med hallon/björnbärspaj. gjorde lite plugg och ska nu plugga lite mer.

efter skolan drog jag och gymmade med gustav. känns skönt att inte vara lika rädd för det som jag var innan. känns så töntigt att jag var rädd för att gymma med honom haha.

har även suttit och taggat tatuering med mimmi och det blir snart att boka tid för augusti!!
så extremt taggad!

imorgon har jag sovmorgon till 7. helt underbart!




vad är viktigast?

ligger just nu och kollar på man united mot man city i min säng. helt ensam, något jag aldrig trodde skulle hända. att jag skulle bli så fast.

det är en så sjukt spännande match! gud vilket spel de har! jag har klagat lite på backarna men tycker inte jag kan göra det längre.

ska försöka plugga också. men hallå matchen är väl viktigast?
första skoldagen idag också. helt okej. känner att vi får ännu mer plugg men det är väl som det är.
det är värt det.

efter skolan skulle jag till gustav direkt sa han. blev bjuden på en väldigt fin random middag! är ju verkligen lyckligt lottad!!






sista dagen

idag är det sista dagen på lovet.gud vad fort det går!

igår var jag med mimmi vi kikade ufc galan som var i stockholm. den var en riktig besvikelse! tur att man inte köpte biljetter.
men det var mysigt att umgås med mimmi. vi märkte att det inte händer så mycket i mitt liv haha. men snart så!

just nu håller jag på att dö av hunger. blir så efter träning.
idag blir det nog att pyssla om sjuk karl!




godkväll

blogg.se har inte velat fungera på min mobil och jag har inte haft tid att sitta vid datorn. lovet är snart slut och jag har spenderat den mesta tiden till att plugga då jag inte vill ha med mig något till belgien. jag börjar inse hur nära det är och har lite blandade känslor. mest pirrig! i tisdags var vi i avesta och umgicks med jonas och emelie. dubbeldejt! vi bowla och åt pizza. gjorde denna dejt för att jag och emelie behövde träna på det då vi båda är ganska kassa och för att gustav skulle få se vem det är jag åker med. vi hann även förbi mimmi medan vi väntade på bussen. riktigt trevligt! igår storsade jag runt i fagersta i mina 14 cm klackisar och vit kavaj. våren är här! kollade på när gustav tatuerade sig och blev själv extremt sugen. sov över där och kikade på frankensetein från 1931. den sög. idag fixade jag nyttiga amerikanska pannkakor till gustav. han fick till och med frukost på sängen! under dagen så har vi bowlat med hans mamma och bror, tagit en promenad och jag tog även en kopp kaffe med hans mamma och bror i soffan medan han åt. sedan drog vi ut på balkongen och njöt av värmen. halv fem drog jag till polisen och fixade ett id kort. jag ser sjukt arg ut, om blickar kunde mörda! mamma dog när hon såg hur jag skrev. ser ut som att en 2 åring har skrivit. men vafan det är svårt att vara vänster och skriva på en jävla platta och inte försöka sudda ut! nu har jag ett iaf. drog ut och sprang 5 km också. duktig duktig! svetten droppade från nästan och sminket var utsmetat. nu ska jag läsa ut min bok och om jag hinner börja skriva på min uppsats. imorgon väntar gym och lite annat kul!

grattis guden!

grattis bästa håkan <3




sol kärlek glass

dagen blev hur bra som helst! spelat wii med gustav, blev svettig som tusan haha. kollade även på fotboll..gick inte hela vägen för united men de hade chanser!

bestämde oss sedan för att äta glass ta en promenad och mata ankor. riktigt mysigt och en liten mini dejt typ.
kvällen slutade med att vi drog hem till elin och kollade på en film från 76!

den sög

nu ska jag kolla tv försöka bli trött och sova!






det blir bättre

under de senaste dagarna har jag inte mått bra, livet har vart skit. ångest tårar svårt att andas ilska och känt att jag är ensam i världen!

igår fick jag prata ur mig med de två bästa tjejerna i mitt liv. tack för att ni finns!

annars då, jag har pluggat. 8 sidor om njurarna och nu håller jag på att läsa ut en bok från 1818. frankenstein!
var även ute på en promenad med min karl. stannade på bron vid kyrkan. kollade på fåglar, pratade och beundrade honom i solen.

idag får vi se vad som händer. har lovat mig själv att ta mycket bilder!

det blir bättre. mitt liv blir bättre




RSS 2.0