krossa

jag känner mig seg. hittat en drömklänning men som jag säkert aldrig skulle använda.. så ska försöka glömma den. har letat efter vårjacka idag men hittade ingen i avesta eller fagersta. får väl ha min ett år till. idag åkte jag till skolan två timmar för tidigt, hade ett prov som gick super och åkte hem igen. helt ovärd skoldag! imorgon ska vi tagga färjestad-brynäs i gävle! så sjukt pepp på att se dom. har även kollat per-ols mot knäppmora och det blev seger igen, så jävla skönt! tre matcher har vi vunnit och deras tränare kan äta upp det han har sagt woopwoop! vi är helt enkelt bättre.. nu ska jag äta och sova. gud vad trött jag är

se det regnar!

ja alltså bilder har ju inte fungerat och jag fattar inte varför.. men jag har haft nattbesök i två nätter, skulle gärna vilja ha honom här fler. får väl se om det blir! kanske ska gulla med honom. jag har spontant färgat håret mörkbrunt, är typ svart lite här och var men jag gillar det! känner mig snyggare och det passar mig! har vart upptagen men att plugga inför provet som jag har idag, sen imorgon har jag skrivning på samhällen och prov i massage på fredag. men det är chill.. känner mig lugn iaf. bråkar lite med katten som helt plötsligt blivit rebell. och förkyld tror jag.. jag har lyckats få igång brandlarmet när jag lagade mat då fläkten inte ville gå igång.. panik och halvt döv.. och jag har blivit lycklig för att det regnar idag och inte snöar. nu är det på rätt väg känner jag! ska och leta vårjacka idag!

jävla skit grej

okej gud, brandlarmet gick nyss och jag har panik..katten med. fläktfan ville inte fungera och var mer matos än vad jag trodde, jag vill aldrig mer laga mat. har en bitchig katt som skriker åt mig, kan inte klandra henne. annars gillar jag mig själv idag, jag har spontant bestämt mig för att färga håret och nu är det brunt och mörkt eller typ slingat men jag älskar det! står och speglar mig hela tiden. annars har jag pratat telefoner med en snubbe på elgiganten. nu är det bestämt bara pengar som saknas! sen har jag köpt bästaväns födelsedagspresent, hon blir ju en stor flicka på måndag! i skolan har jag vart filosofisk, poetisk och smart.som alla andra dagar men ville bara påpeka det nu. ska försöka måla naglarna och plugga samt kolla på tv. får se om gustav kommer förbi mig. ska aldrig mer laga mat här iaf.... bilder vill inte fungera..

jag älskar dig

Say "Night-ie night" and kiss me
Just hold me tight and tell me you'll miss me
 

en vecka till!

jaha första helgen över i huset, känns konstigt att behöva sova ensam första gången på fyra dagar..
men imorse vaknade jag upp bredvid gustav och katten utanför. har glidit runt i pyjamas, ätit som fan och blivit galen på gustav, han må va den bästa killen som finns och den jag kan se mig med resten av mitt liv men ibland, som idag så gör han mig galen på ett bra sätt, han skrattar åt mig och tillslut kan jag inte hålla mig längre och börjar skratta själv.
 
gick med gustav till alfa, duschat och pluggat lite, blivit livrädd av att gustav stod i fönstret och vinkat.
ska fortsätta plugga, smörja in mig och se om mamma ska komma förbi och säga hej.
 
jag vill inte flytta hem. jag trivs som fan att bo ensam, eller skulle kunna bo med gustav.
just ja! jag fixade värsta frukosten åt honom idag, jag är så jävla snäll!
 

må bra och var glad!

undrar varför det här med vikt är en sån tabu att prata om? att man ska shhha över den och nå ideal vikten.
visst så är jag likadan ibland. jag tycker det är jobbigt att kolla på vågen ibland.
 
men varför ska man bry sig så mycket om vikten egentligen? jag menar mår man bra så gör det väl inget om man väger två kilo eller tio kilo mer än vad papprena säger att man ska väga eller liknande.
jag tränar så ofta jag kan, helst fem sex gånger per vecka och har en eller två frossa dagar. jag är liten och har alltid vart. jag väger inte så mycket och har kurvus, visst.
 
men jag kan också vara onöjd med min kropp. Jag vill ibland se ut som dom som är lite större, där kläder sitter bra och inte bara hänger, att man inte behöver köpa på barnavdelning eller höra hela tiden, du är så smal, äter du, mår du bra?
jag fick höra det senast igår. men jag är ju såklart nöjd med min kropp! men jag kan också ha dagar där jag tycker att magen är lite för stor eller låren kan vara  smalare. ni kanske tycker det är töntigt eller att jag är töntig. men det tycker jag ni är också. så länge du är nöjd så vad fan gör det?
 
jag blir så less på alla som lägger ut bilder på hur dom vill se ut, säger att nu är det nytt år och nu ska vi börja träna! inse att ni aldrig kommer få dom där kropparna för man har olika kroppstyper men ni kan likna, ni behöver mer än att bara träna.. och varför skulle ni inte kunna träna innan det är ett nytt år?
och alla som klagar på att dom vill gå ner i vikt eller bli mer tränad. ja men vafan gör det då!
sluta sitt och klaga och gör något åt saken, tänk på vad du stoppar in i munnen och be om hjälp om du behöver!
 
men som sagt jag är nöjd för det är såhär jag ser ut och är född, jag skulle aldrig kunna ändra på mig för att göra någon annan glad. jag mår bra, jag får komplimanger och tycker själv att jag är så jävla snygg.
jag väger 48-49 kilo är 159 cm lång och jag har inga problem alls att säga det.
 
sluta shha din vikt, man kan inte se ut som alla anda, det är okej att hata sin kropp ibland och ha ångest, jag hade det för bara någon timme sen. men vafan vem orkar slösa bort halva livet och oroa sig för hur mans er ut och väger.. lev livet och var glad över hur du ser ut. för du är speciell.
 

The woods are lovely, dark and deep

gårdagen var awesome! joel och dom var riktigt bra må jag säga, kul att träffa lite vänner igen från norberg också-
saknar dom tiderna lite.
 
åkte och hämtade bror mot kvällen medan han satt och nörda datorn kollade jag och gustav film, fick reda på att jag glömde plånboken men nycklar och allt i hans bil och han är nu i västerås. jag känner mig naken och rädd. jag kan inte göra något känns det som. blir tokig..
 
gick nyss hem och hämtade nya kläder och åt med familjen, jag vill flytta hemifrån. käns som jag fått bättre kontakt med familjen också. snart så!
drar snart iväg och kolla innebandy med pappa och planera mat till ikväll..
 
frossa dag idag också, nu jävlar!!
börjar bra iaf!
 

trösta mig

jag tycker inte denna dag ska få finnas, jag är sjuk jag har haft feber, hosta snorig och det käns som om någon står på mitt ansikte.
fick sällskap inatt av gusatv, riktigt mysigt må jag säga, ikväll blir det lillebror som kommer och sover över och imorgon kommer gustav igen.
 
men ikväll dissar jag sängen och åker till norberg och lyssnar på joel som ska spela igen sen hemtar jag bror. nu ska jag försöka få bort vitlöksluften i huset och jag vet inte hur.
 

du har mitt liv i din hand

sitter i gustavs underbara tröja och har precis städat och fixat.
har en katt som sitter och kollar på mig och försöker prata, fattar inget men kan ju alltid låta lite tillbaka.
 
jag hostar som en tok och min röst försvinner till och från, snoret rinner och jag känner att jag inte vill till skolan imorgon.
men höjdpunkten idag var svenskan, jag struntade i om jag var sjuk eller inte, vi pratade hamlet och shakespeare, något som jag älskar!
språket, uttalet, handlingen,hur man kan tolka, alla dikter och ååh!
 
blev så jävla glad helt enkelt, tur att vi ska fortsätta med det i några veckor!
sen så var vi och kikade på ett hus som brann ner, hemskt men coolt på samma gång.
 
nu ska jag vänta på gustav som ska komma förbi får se om han kommer ihåg att ta med sig mat eller om jag ska laga något. har vart här i fem dagar och inte lagat mat än- kung
 

heeey sexy lady!

passar på att blogga medans mimmi står i duschen, ja ni hörde rätt jag har en snygg tjej i mitt hus (farmors hus)
hon ska även sova i samma säng som mig. lyx!
vi har ätit pizza, ska noppa ögonbrynen och gå upp sex imorgon. skönt att ha henne här, prata skit och allt!
saknat henne.
 
i skolan hände inget alls, var vid sjukhuset och lyssnade på någon sjuksköterska, pluggat till ett prov hela dagen och ja bara vart, håller även på att läsa en bok från 1900-talet. den suger apa men måste läsas!
 

godnatt!

den här dagen har vart riktigt seg, har fått tillbaka min hosta så vet inte om jag kan träna imorogn och jag kunde inte träna idag heller.
sitter nu i köket i gustavs väldigt sköna och snygga tröja och katthår överallt även fast vi städade.
 
vi lyxade även till det med att basta idag! var väldigt skönt må jag säga.
nu ska jag ta tag i disken och sedan leta på sängen som är den skönaste sängen jag vart med om.
 
katten jagar svans på en stol, det här kan bli kul
 

mitt nya hem!

 
efter lite om och men så fick jag igång tv och dator hos farmor. för jag har världens bästa kille som hjälpte mig!
som ni kanske fattar så är jag hos farmor och bor här i två veckor. mysigt med bara katten här och lite ensamhet.
får prova på hur det känns att bo ensam!
 
just nu flyger katthår överallt och jag dricker juice. vill städa men jag vet inte om jag pallar halv tio på kvällen. får bli imorgon!
idag fick jag sällskap av gustav och kikade innebandy, han var även snäll och hjälpte mig bära ner alla saker igår. vad skulle jag göra utan honom?
 
nu funderar jag på om jag ska äta kakor eller inte. ska ju inte äta så mycket skit på veckodagarna men vafan jag har ju redan fuskat!
sen är jag lite rädd att vara här själv haha..
 
 
 

hej och hå

jaha, vi drog till stockholm igår för att stötta våran fina vän joel med sitt band på någon tävling. grymma var dom!
men innan så drog vi till tumba och hämtade golv, krånglade för att hitta dit med gps och allt sen skulle vi hitta till globen hungriga och halvt stressade.
slutade med att vi åkte fel, mitt humör sjönk och tårarna började rinna, dock är jag så awesome och inte visade det för någon.
 
kom dit vi skulle, jag var så arg och bitter att jag skulle kunna döda någon, fick äcklig donken mat och mådde illa i någon timme, köpte en skjorta för 90 kronor och fina gustav köpte bj glass till mig!
vi letade runt efter fryshuset och rockade loss där borta!
 
drog hem och somnade direkt, men förutom tårar och allt så var det en grym kväll och dag!
 
idag har jag spelat min 2 match på hela säsongen. jag spydde inte och jag överlevde hela matchen, drog svettig till norberg med pappa och kollade kolarbyn skogs, sånt jävla derby!!!
snart ska jag duscha, ta mitt pick och pack och flytta för två veckor.
katt och husvakt woopwoop!
 
 

hjärta

jag har många band jag lyssnar på, men jag skulle egentligen klara mig med ett. Jag skulle kunna resa jorden runt för att få se dom, jag skulle kunna offra mina armar för att få träffa dom.
Det bandet är My chemical romance.
 
jag har lyssnat på dom sen jag var 10 då min pappa fick mig att börja lyssna på dom. det var även då jag fick min första tröja. Jag levde i tröjan och gud vad jag älskade dom. Det var då jag förstod vad musik kunde göra med en.
Jag kanske inte förstod så mycket av texten, men hans röst, stilen ja gud jag är så glad att jag fick börja lyssna på dom.
Det här bandet har hjälpt mig bli glad, spela ut mina känslor och allt. hur jag en är så hjälper dom mig.
Jag fick mitt första MVG i musik tack vare min kärlek till dom. Hur lycklig jag var när jag fick skriva om dom. min kärlek.
 
Jag hade chansen att se dom, men sabbade den stort. något jag ångrar nu. Men kommer dom igen så finns det inget som stoppar mig, inte för att resa och se dom heller.
men nu väntar jag på min 18 års dag, då deras logga ska få bli min första tatuering och jag har även tänkt på en till med dom. för jag vet att det är något som jag alltid kommer vilja ha.
 
för kärleken till det här bandet kommer ingen kunna ta ifrån mig, hur dåliga dom än kan bli eller om dom skulle lägg ner. jag tror alla har ett sånt band.
 
nu ska jag fortsätta leta citat och lyssna på dom. känna lyckan i mig och ja bara vara.
 
 

till mimmi!

det var ett tag sen man var här, men när man inte får betalt för att betala så spelar det ju ingen roll.
sen är jag en hårt studerande kvinna.
 
roger gick på discus sent en kväll, träffade en smiskus som var snäll. men smiskusen var osnäll trodde roger var en baaaaaaakn! blev smittad av ett virus, behövde medicinus. men plånbokus var tom och han var pank...
 
nej men jag har haft samhällsprov, chillat i skolan. drygat med emilia som jag snart tror kommer slå mig om jag inte slutar. heheh
och idag har jag suttit på körskolan från två till sex. FYFAN
jag har ångest och ville börja gråta.
 
nu vill jag ha mat, ta en dusch och se vad jag ska ha på mig imorgon när vi drar till stockholm och västerås.
vadfan ska jag ha på mig....
 
får se om jag hinner se gustav något ikväll också.
 
annars då? nej jag har inte gjort så mycket. skola försökt träna och det gick åt helvete tjugo minuter sen illamående. en timme sen klev jag av hahaha.
match på söndag då. så att lycka till!
 
såhär ser jag ut när jag är oduschad och hungrig
 

And I won't sit down, And I won't shut up, And most of all I will not grow up

börjar elva men gick upp sju så har tid att skriva lite innan!
ganska skönt att tassa runt ensam i huset och göra vad jag vill.
 
har dock skitont i nacken känns som nackspärr igen, så ska leta på tigerbalsam!
annars kommer väl dagen rulla på! ska träna innebandy för första gången på typ en månad inte för att jag är pepp men nu får jag äntligen träna. så får väl se hur det känns.
 
sitter även och kollar tatueringar, åh jag vill så gärna. bara 7 månader kvar innan min första får vara vacker på min vad! förhoppningsvis går det fort, är dock livrädd för smärtan. min smärtgräns är så liten att den inte ens finns. så mcyket tycker jag om smärta.
 
nu ska jag stå i fönstret och kolla på människor som går till skolan!
 
 

hoppar stampar på ditt hjärta

teknik och internet är inte min grej. har bråkat med min mail och cv och annat sånt. det slutade nästan med att jag började gråta och strunta i att söka jobb.
men ska ta tag i det där någon annan dag känner jag.
 
skolan då? jo åkte dit 2 timmar innan alla andra för att jobba in en lektion så jag får vara ledig på fredag. woohoo!  nej men ska man till körskolan så ska man. gud jag ska snart börja köra. jag vill inte.....
hade en lektion sen var det hem igen, har pluggat,ska försöka göra den där avslappnings skiten och plugga lite samhäll. vill egentligen bara ligga i sängen och med mimmi som vi brukade, men nää
 

låt den gråhåriga gubbkärringen sova

det var ett jävla tjat om att jag inte har bloggat.
låt mig vara arg och ledsen ifred vafan!
 
dock mår jag bättre nu. vet dock inte vad jag ska skriva?
middagen som gustav laga var underbar, blev några timmars prat också.
lördagen var jag bitter och ville dö. hela världen kunde dö, ville inte umgås med någon men gustav skulle leka med mig punkt.
nasty kille. hehe
 
stackarn försökte småprata och vara gullig och få mig glad. jag var en bitch.
drog till joel och blev på bättre humör. åkte runt i fagersta och letade nycket.
 
firade min bror igår. pratade vegitarisk mat och genus. som man gör med släkten ni vet.
 
idag har jag kollat på film, haft en klass med mycke skrik i sig och mina öron blir bara sämre. hör typ inget längre.
sant så sant.
gick hem till farmor och kollade på allt som behövdes kolla på. då jag ska ta hand om katten hennes och huset.
drog till gustavs bror och fira honom. åt socker som var helt överskattat för nu mår magen illa.
sen hem till gustav.
 
jaha är det nå mer ni vill veta?
vad jag har för färg på underkläderna, vad mina barn ska heta eller hur jag sover i sängen?
nej trodde inte det heller.
 
så var nöjda och sluta klaga bitches. (riktas mot gustav)
jag bloggar när jag har tid punkt och som en hårt studerade kvinna med ett thigt liv så är det svårt att skriva om sig på nätet.
okej?
 
sååå bra då. sov så gott sen då
 

läs inte, finns ändå inget att läsa

jag är på sämt humör, för den här lördagen suger.
hela familjen är borta och jag har inget att göra förrän 8. så jag ska sitta hemma och bara sitta till 8. just nu har jag inte ens lust att dra iväg då heller.
 
så jag ska fortsätta lyssna på dom som håller mig i liv, de som ska tatueras in på min kropp och som jag skulle kunna åka land och rike runt för att få se live.
ska väl plugga och så kan jag väl städa också. kan lika gärna ta av mig kläderna och springa runt naken. ändå inte en jävel som kommer se mig eller bry sig.
 
jag har lust att bråka med någon. skrika håll käft och dra upp ett finger i ansiktet.
vad fan skriver jag ens för.
varför försöker jag ens fixa något idag eller komma på något att göra. ändå ingen ide.
 
så fuck u och ha det bra din jävel
 
 

snöstorm på 3 grader

den här dagen har gått riktigt fort!
skolan bara flög förbi och nu väntar jag på att klockan ska bli runt sex så jag kan gå till gustav.
han har lagat 3-rätters eller ska laga. har världens finaste!
 
har även märkt att jag inte är så uppmärksam.. har trott i veckor att wille fyllde tio idag men nej han fyllde nio. hahah känner mig som en dålig syster!
måste även säga grattis till min fina emilia som blir 18 idag!
lyckan att få köpa cigg och gå ut på krogen var ganska stor ;)
älskar dig <3
 
nu ska jag kolla runt på mobiler då jag behöver en ny, min lilla iphone 3 börjar nå sina år då den faktiskt är några år..
 

182 dagar och jag är världens lyckligaste!

jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Men det får vänta tills vi har ett år.
 
jag vill bara säga tack för att du valde mig.
för att jag får vara lycklig och göra dig lycklig.
 
för hur du får mig att må, hur du ibland irriterar mig med allt som kommer ur din mun. hur du gör allt med ett leende.
jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag har gjort. eller blivit trött på alla omogna sexskämt och så vidare.
men du gör mig hel. du gör mina dagar.
 
jag skulle aldrig vilja ändra på dig bitch!
 
jag älskar dig, 182 dagar, 6 månader och 25,5 vecka.
kontraktet kommer hålla!
 
 

yep

den här dagen är inte ens värd att nämna. inget har hänt.
skolan gick förvånadsvärt fort och visst dog jag av skratt åt min nya samhällslärare.
han seeeeer jätte läskig ut men hur sjuk som helst.
 
gick hem till mimmi efter skolan och åt böngryta. underskattad mat!
dog på stolen och njöt av varje tugga, vegitarian<3<3<3
 
gick hem åt mer mat, gustav hämtade mig, vi skulle kolla hockey men den visades inte på tv så vi kollade på när folk bakade tårta och drömde om choklad.
 
nu ska jag sova, drömma om imorgon då min fina bror fyller 10, emilia fyller 18 och jag har sex månader med gustav!
 
 

mitt liv är så underbart ibland

jag hatar teknik och internet, är så sur att jag skulle kunna slå sönder datorn.
varför vill ingte som jag vill? det är inte meningen att jag ska få ha ett sommarjobb.
fuck you.
 
skolan är så sjukt seg nu i början, ser framåt till belgien och försöker slippa tänka på jobbiga ämnen och allt annat skit.
livet vill inte som jag vill nu för tiden.
 
jag är seriöst så arg så jag vill gråta. mina humörsvängningar är ju underbara.
kan det inte bli ljust ute? och varmt?
skulle göra mitt liv lite roligare!
 
men något gjorde mitt plugghäst hjärta väldigt varmt idag. jag fick mitt första A!!
som jag har slitit och kämpat. dock var det på en fallbeskrivning och inte slutbetyg men det är ju alltid något!
 
nu ska jag vänta och se om gustav ska kika förbi, han skulle lämna något. hmmm
 
min fina ♥
 
 
 

mina fina

And say, ha
What I wanna say
Tell me I'm an angel,
Take this to my grave.
Tell me I'm a bad man,
Kick me like a stray.
Tell me I'm an angel,
Take this to my grave
 
 

ta mig tillbaka

 
jag hatar Hej Agnes, hur är läget idag? på fb.
vill slå till den meningen.
 
idag var jag i skolan i onödan, hade hål till halv ett och sen typ presentera oss för två olika lärare sen hem.
hoppas skolan är mer värd imorgon. går inte upp sex i onödan när jag kan sova till sju.
 
jag MÅSTE färga mitt hår, utväxten är inte dålig. och mitt hår är extremt fult, en extrem ful längd måste jag säga.
 
just nu sitter jag och tittar på recept som jag kan ha med till belgien, vi måste ju äta förstår ni.
gud som jag längtar, men har pratat med lärarna och jag kommer plugga ihjäl mig för att de vill ha in det mesta innan. ska lixom ligga före alla i klassen med en månad. ääh ma gad
men mindre böcker i väskan mer shopping i aalst och paris!
 
nu ska jag dö med min bok eller min tv och tänka hur skönt det är att vara sjuk,
 
 
 
 
 

uuuäääh

den 18 januari tar jag kursen, allt blev så verkligt nu, gud jag ska sätta mig bakom ratten snart,
jag fyller snart 18, jag är snart i belgien.
 
kan vi inte bara stanna..nu?
 
mys hostade över hela datorn, spott mmm
 
vad ska jag ha på mig imorgon?

lever livet en dag till!

sista dagen av lovet och jag gick upp halv sju, var död, jag lovar
jag ville träna idag men halsen min har fått något fint så går runt och hostar och känner hur rösten blir svagare.
woopwoop kommer bli så omotiverad snart!
 
igår var en slappdag som idag och som att det är sista dagen på lovet så kan jag äta vad jag vill innan jag går på min vardag imorgon igen, dock längtar jag som fan.
nu jävlar ska vi frossa!
 
blir att gå ner till stan idag, kolla tid för att få ta kursen så jag sen kan sätta mig i en bil, annars blir det aldrig gjort sen blir det nog ett besök till gustavs farmor och farfar!
sen vad som händer ikväll vet jag inte, blir nog en tidig en!
 
nu ska jag skriva med min stavkompis en stund till, dö för en utomlandsresa och allt.
var med fina sofie igår och kollade bilder från spanien, åååh vad jag vill tillbaka och till turkiet!
bara 3,5 månader kvar till belgien och paris!!!!!
 
 

vad ser du hos någon som mig?

idag har jag vart i full gång!
gick upp super tidigt och åt frukost, min mage började krampa direkt efter så jag la mig i sängen och kollade klart de sista avsnitten av greys tills mamma fråga om jag ville med till avesta och gå i mataffärer. och det gjorde jag.
 
för jag har inget liv.
när jag kom hem så kom mimmi över en snabbis, så skönt att få umgås med henne igen, tur att vi snart börjar skolan så jag kan gå till henne efter skolan.
 
när hon drog hem så kom gustav och hämta mig, medan han duscha och halvsov så umgicks jag med bror och mor till karln samt kikade på krunegård på tv.  helt awesome!
 
vi gick en stund innan vi drog till kapell för att fira fina andrine som fyllde år!
blev sång, hån mot norskan, skratt i mängder, prat och god mat.
 
gick runt med gustav och pratade om avundsjuka och andra saker samt gick på upptäcksfärd i fagersta.
 
 
nu ska jag sova som en jävla sten, klia sönder mina lår och hoppas på att jag hinner träffa totto imorgon innan vi börjar skolan!
 

hur snygg var jag inte? guud

mitt liv må gå upp och ner men nu är det bara upp, har så mycket fina människor runt mig, som får mig att skratta och gråta av skratt.
idag var en sån dag, gick ner på stan med gustav, pratade och knuffades, köpte frukt och gick hem till honom för att kolla på, jag LOVAR  universums värsta film, någon japansk. trodde den skulle vara jätte bra men icke!
 
mot kvällen så drog vi till joel, de skulle bada men jag vågade inte, på gränsen till feber igår och höll på att spy imorse samt helt utmattad så jag satt med joels föräldrar och kollade på gladiatorerna.
har aldrig hälsat på dom så det kändes lite konstigt.
sen när alla kom in så blev det skratt och prat och jag är så himla glad att jag har alla!
 
imorgon blir det mimmi och blåbärspaj och på kvällen ska jag fira andrien på kapell, och där vet jag att jag kommer få en riktigt roligt!
 
men jag saknar sofie och mimmi. gud vad jobbigt det är att inte jämt kunna umgås..
 
nu greys
 

världens finaste tröja!

inte lång tid kvar innan skolan börjar, men skönt är väl det.
igår åkte jag på någon snabb förkylning med feber och skit så det blev sängen och greys hela dagen. hann även plugga massage en del!
 
idag så höll jag på att spy av hunger, första gången och ganska läskigt.
ska snart möta gustav och dra ner på stan, ska köpa frimärken och kuvert och kolla på kurs för att få börja övningsköra.
måste till avesta och hämta mina böcker också.
 
ikväll hoppas jag på trevligt sällskap och frukt!
 

jag har världens snyggaste vän

igår fick jag äntligen träna igen, det var så skönt att komma in dit och se mitt hem och alla människor som kom dit för att hålla sitt nyårslöfte.
och självförtroendet byggdes upp när jag vågade träna i bara sportbh och thigts, samt att jag pressade mig tills jag nästan spydde.
 
chillade runt hemma helt ensam, åt fiskpinnar och pasta, rå snuskigt men vafan. mat.
gick hem till gustav och kollade klart på 300 och lärde mig spela fifa. kung var jag. punkt
och helt ärligt ganska roligt.
 
var ute och gick en sväng och gled runt i bilen innan han lämnade av mig,
nu har jag träningsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen, speciellt i magen. ska försöka ta mig ner till intersport och handla lite om det finns något och plugga massage,
 
nu ska jag kolla klart greys.
två bhbilder från mig och mimmi, nyårsdrickan och gymmet!
 
 
 

svart med vitt bitch

jag kunde inte ha valt bättre människor att fira nyår med, jag kunde inte ha vart lyckligare!
efter att ha kört pekleken och sannings frågor så kan vi varandra lite bättre nu och kom varandra lite närmre.
mycket skratt och tårar. djupa samtal och dans.
 
drog ut till parken tjugo i tolv, tjaffsade med en man som sa att vi kunde kyssa hans röv och pratade med främmande människor. jag räknade ner till tolvslaget och tog ton när vi skrek gott nytt år.
gladare har vi nog inte vart, vår prinsessfizz smakade apa, kyssen med min karl var bättre en någonsin och alla kramar var underbara.
som sagt jag kan inte vara lyckligare.
 
drog till elin igen och dansade loss i vardagsrummet med gustav, norman, elin och andrine innan det var dags att gå hem men min hand i gustavs hand, leende på läpparna och veta att när jag vaknar upp så är det hans söta ansikte jag ser.
 
sömnen kom och gick, gustav gurgglade slem och jag fick panik lite då och då att han skulle kvävas.
men vi båda överlevde natten.
 
efter sängläge hela dagen så tog vi oss till elin igen, slita som fan utan alkohol och drog en fifa kväll, dock var inte jag med. skrattade bara åt alla andra.
 
imorgon väntas gym, gud vad jag har saknat mitt gym!
 

RSS 2.0